Witam! Od razu przechodzę do rzeczy. Chce zalogowac się na moje konto na ftp, ale support ftp mi je tymczasowo zablokował, ponieważ miałem rzekome multikonta (kumpel wchodził mi na moje konto ugrać troche pointsów, mając swoje konto). W celu odblokowania konta, napisalem do nich o co kaman. Napisali do mnie, że chcą ponownie skan dowodu oraz dowód miejsca zamieszkania. Wyslalem im skan dowodu i fakturę jako dowod miejsca zamieszkania. Odpisali, że nie przyjmują faktur jako dowód miejsca zamieszkania i chcą: "Jedno z następujących: wyciąg z banku / karty kredytowej, rachunek za usługi / telefon komórkowy lub dokumenty ubezpieczenia domu / samochodu (datowane na Pana nazwisko w przeciągu ostatnich 60 dni)." Problem w tym, że nie posiadam żadnego z tych dokumentów (nie dostaje rachunku za tel, mieszkam w domu rodziców, nie mam samochodu na wlasnosc itp). Czy ktoś ma pomysł jaki inny dokument mógłbym im dostarczyc jako dowód miejsca zamieszkania? Moze ktos mial podobny problem? Moze jakis przedstawiciel FTP na forum moglby przyjsc z pomocą?
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Full Tilt
3
Użytkownicy
0
Reakcje
457
Wyświetlenia
2 odpowiedzi
Witam,
ewidentnie złamaliście regulamin FTP, ponieważ z tego co piszesz kolega grał na Twoim koncie. Prosisz przedstawiciela FTP o pomoc - powinien zbanować Twoje konto bez niczego.
Musisz zdobyć jeden z tych dokumentów i wysłać im skany.
Pozdrawiam