Czesc. NIe moge wyplacic srodkow od nich. Gram u nich ladnych kilka lat i nigdy nie mialem problemow, do wczoraj... chcialem zlecic wyplate 1000$ na skrill po czym wyskakuje mi max mozliwosc wyplaty ok 266$ i nie wiem w czym problem. WTF ? Pomoze ktos ?
Hej,
Najszybszym i najbardziej wiarygodnym źródłem wiedzy jest support roomu, w tym przypadku support@fulltilt.com
Tutaj naczytasz się tylko spekulacji i dojdzie do tego, że i tak będziesz musiał do nich napisać.
Pzdr
Wczoraj? To poczekaj jeszcze z z parę dni. I nie wysyłaj nowych zgłoszeń, bo wtedy wracasz na koniec kolejki.
Tak
kilka dni hmm zawsze na maila do kilku godzin mi odpisywali.
No ok nic nie zrobie pozostaje cierpliwie poczekac dzieki za rade
Dziękujemy za wiadomość.
Informujemy, że nasz polityka wypłat wymaga, aby wypłaty były realizowane tymi samymi metodami którymi dokonywano wpłat, od najstarszej do najnowszej. Po wypłaceniu kwoty wypłaty równiej wpłacie, pozostałe fundusze mogą zostać wypłacone dowolną metodą wypłaty dostępną w Kasjerze.
Obecnie musisz wypłacić 235.79 USD poprzez Skrill. Po wypłaceniu tej kwoty, biedzisz mógł wypłacić pozostałą kwotę również poprzez Skrill.
W przypadku dalszych pytań prosimy o ponowny kontakt.
Jakby nie mogli puscic jednym przelewem calej kwoty
Hej,
To akurat jest dobre rozwiązanie. Też miałem taką sytuację. Taka kwota jest szybciej wypłacana, bo raczej nikt tego ręcznie nie sprawdza. W przypadku gdy wypłacasz więcej pieniędzy jest możliwość, że pieniądze zostały zdobyte w nieuczciwy sposób i musi zostać to sprawdzone, a to może trochę potrwać.
Pozdrawiam.