Przejdź do forum
Weryfikacja konta

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Weryfikacja konta

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
567 Wyświetlenia
el1v4is

Witam panowie/panie

Weryfikował ktoś ostatnio konto na FTP, pytam bo niepokojące rzeczy się tam dzieją. Początkowo zrobiłem depozyt żeby spróbować ugryźć coś z tego first time deposit bonus, próbuje wejść na stolik, a tu zablokowany. Piszę do supportu, oni odpowiedź że muszę zweryfikować konto. Wszystko ok, skan dowodu, wyciąg z konta, takie rzeczy już widziałem ale uwaga:
"A digital photograph of you holding your ID document, so that we can compare you to your ID document." WTF???

dodatkowo żądanie wysłania zdjęcia karty kredytowej z widocznymi pierwszymi 6 i ostatnimi 4 cyframi...

Kiedykolwiek od któregoś/którejś z was zażądano czegoś podobnego??

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Skibcio

Hej el1v4is,

Nie miałeś przypadkiem już wcześniej konta na tym poker roomie? Tego typu weryfikacja czasem się pojawia, jednak jest przeprowadzana raczej w przypadku dużego prawdopodobieństwa naruszenia regulaminu.

Jeśli nie zrobiłeś nic "zabronionego" to nie masz się czym przejmować i po prostu wyślij wymagane zdjęcia.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
el1v4is Autor wątku
el1v4is

Nie, założyłem konto na FT żeby ten bonus złapać, tyle. Miałem wcześniej konto na PS, ale to nie powinno kolidować. Wpłaciłem prawie max obowiązujący w warunkach bonusu, może to być tego kwestia? Jakie czyny "zabronione" masz na myśli?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

W zasadzie tylko multikonoto. Jeśli jednak jest to Twoje pierwsze konto to nie masz się czego obawiać. Co prawda nie przechodziłem jeszcze weryfikacji ze zdjęciem dowodu przy twarzy, ale wiem, że jest to spotykane także na innych poker roomach. Nie spotkałem się do tej pory z koniecznością wysłania zdjęcia karty kredytowej. Mało osób wysyła w ten sposób pieniądze. Jeśli są to większe kwoty to raczej jest to Skrill/Neteller.

Odpowiedz
Cytat
el1v4is Autor wątku
el1v4is

Także pierwszy raz się z tym spotkałem, i od razu czerwona lampka zapłonęła :D. Wysłałem co wymagali, czekam na odpowiedź, dzięki za wszelkie informacje.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat