Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wyplata

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
341 Wyświetlenia
Demiurg12

cze musze wyplacic kase z FTP i zdazyc wplacic spowrotem aby dostac First Depo przed 1 stycznia , wiecie jak to najszybciej zrobic:D? i jeszcze jedno probowalem przez local bank transfer dostalem maila ze musze potwierdzic dane , i mam pytanie do 2 pkt , co mam wyslac , jak jestem studentem , rachunki sa na starych , rachunek za internet tez , a telefon mam na karte??
gdzie mozna dostac jakis papier co pisze w pkt 2 ??

2) Proof of Address (less than 60 days old):
One of the following: bank or credit card statement, utility bill, cell phone bill, home or auto insurance papers.

Before sending copies of your documents, please ensure the following requirements are met:

3 odpowiedzi
Dinopo

Ja wyslalem tyl dowodu osobistego.... nie prosili mnie o nic wiecej , ale jesli beda wymagac kup cokolwiek i popros o fakture.
Najszybciej MB/Neteller problem , zeby je odblokowac raczej musisz wplacic.
A bank w swieta... mozesz nie zdazyc...
Wplac wlasna kase , wyplacisz potem ^^.

Demiurg12 Autor wątku
Demiurg12

tak wogole konta moich polecanych ktorzy grali na FTP zostaly takze zawieszone i maja wyslac to samo ? dlaczego tak jest?? czy ma znaczenie ze jestesmy z 1 wsi ? dodam tylko iz oni nie chcieli wyplacac. dziwne

Witam,

to wcale nie jest dziwne :) Platformy pokerowe mają podstawy żeby was sprawdzić bo jesteście z jednej wsi i potencjalnie możecie próbwoać oszukiwać , nie mówię że tak jest , ale oni wolą przeprowadzić weryfikację danych :)

Pozdrawiam