Przejdź do forum
Iron Man - pytanie

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Iron Man - pytanie

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
592 Wyświetlenia
Rinnok

Przykladowo gralem 3 miesiace i zdobywalem status Iron Man a w 4 miesiacu zdobylem Gold, czy nadal mam szanse miec maksymalny bonus z Irona czy nie? Inaczej czy trzeba miec za kazdym razem Iron Mana zeby miec te 900+ po 37 miesiacach? (to nalicza 100 za Irona i 900 za bonus razem 1000?), i jeszcze jedno w opisie mam consecutive months 3, jesli np jeden miesiac w ogole nie bede gral to caly Iron przepada (musze miec pod rzad 37 miesiecy?) czy mozna np nie grac pol roku a te miesiace zostaja i potem sa dodawane nowe?

6 odpowiedzi

consecutive = następujące po sobie = nie możesz przerwać na miesiąc i później kontynuować... niestety.

Co do pierwszej części pytania też bym chciała wiedzieć bo miałam 2x silver a teraz niestety chyba będzie brąz...

Rinnok Autor wątku
Rinnok

gdzies tu na forum widzialem ze nawet robiac braz mozna miec 900+100 po 37 miesiacach jesli tak jak mowisz nie mozna przerwac..ktos to moze potwierdzic na 100%?

Napisane przez Rinnok
Przykladowo gralem 3 miesiace i zdobywalem status Iron Man a w 4 miesiacu zdobylem Gold, czy nadal mam szanse miec maksymalny bonus z Irona czy nie?

Tak

Napisane przez Rinnok
Inaczej czy trzeba miec za kazdym razem Iron Mana zeby miec te 900+ po 37 miesiacach?(to nalicza 100 za Irona i 900 za bonus razem 1000?

Nie, trzeba zdobyc dowolny poziom iron man, zeby utrzymac ciaglosc, ale moze byc bronze. Za Iron Mana majac Consecutive Months 37+ miesiecy dostaniesz 900 punktow zgodnie z tabelka. Te 100 punktow jest za pierwszy miesiac tylko, a dalej proporcjonalnie wg liczby miesiecy. Masz ta tabelke na swojej stronie Iron Man.

Napisane przez Rinnok
i jeszcze jedno w opisie mam consecutive months 3, jesli np jeden miesiac w ogole nie bede gral to caly Iron przepada (musze miec pod rzad 37 miesiecy?) czy mozna np nie grac pol roku a te miesiace zostaja i potem sa dodawane nowe?

Przepadaja Ci bonusowe punkty za Consecutive Months jak nie grasz, ale mozesz kupic przedluzenie miesiaca za punkty irona tylko, ze moga to byc maksymalnie dwa miesiace z rzedu i nie dodaja dodatkowych miesiacy do consecutive months, ale jakby "zamrazaja" juz zdobyty status

Dokladnie to kosztuje 150 punktow w sklepie irona.
Iron Man Store Home >Other> Continuing Month

Maciejjas

Podepne sie pod temat czy jak bede bral udzial w programie Iron Man nadal bede otrzymywal Rake back ?

derus

Tak oczywiście, branie udziału w iron manie nie ma żadnego wpływu na rakeback.

Edit: Dopiero po tym jak bierzesz coś ze sklepu za medale to odliczany od tego jest rakeback.

Witam,

zachęcam do lektury FAQ: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker FAQ

i RAKEBACK FAQ: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker Rakeback FAQ

Pozdrawiam