Przejdź do forum
Smiech na sali z wy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Smiech na sali z wypłatami

27 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
4,377 Wyświetlenia

Ugrałam wystarczającą ilość punktów abym mogła wypłacić pieniądze (pytałam supportu). Wiec wpłaciłam jeszcze 10 usd aby zweryfikować moenybookers adres. Zleciłam wypłatę i do dzis milczą - wysłałam im na prośbę skan dowodu 2 strony ( w dobrym rozmiarze ) skan ubezpieczenia samochodu. Do dzis cisza. Mało tego nie mogę sie zalogować na konto. Prosze o wyjaśnienie tej sprawy adminow. Pierwszy raz sie z takim czymś spotykam, wielu mniejszych graczów na rynku wypłaca bez problemu a tu sa jakieś żarty.

pozdrawiam Magda

26 odpowiedzi
mariuszl2
PokerStrategist

Napisz do supportu Full Tilt Poker. Pokerstrategy nie wyplaca ci pieniedzy, robi to FTP.

Cykor
PokerStrategist

Napisane przez DuzoiPelno
Ugrałam wystarczającą ilość punktów abym mogła wypłacić pieniądze (pytałam supportu). Wiec wpłaciłam jeszcze 10 usd aby zweryfikować moenybookers adres. Zleciłam wypłatę i do dzis milczą - wysłałam im na prośbę skan dowodu 2 strony ( w dobrym rozmiarze ) skan ubezpieczenia samochodu. Do dzis cisza. Mało tego nie mogę sie zalogować na konto. Prosze o wyjaśnienie tej sprawy adminow. Pierwszy raz sie z takim czymś spotykam, wielu mniejszych graczów na rynku wypłaca bez problemu a tu sa jakieś żarty.

pozdrawiam Magda

jestem w podobnej sytuacji, konto blokują na czas weryfikacji, support milczy od tygodnia -,- pograłbym sobie, a tak tylko siedzę na forum...

Leinad88
PokerStrategist

Mnie 1K $ wypłacili parę minut po zleceniu wypłaty. Więc wam też dojdzie ;)

No cóż, na czas weryfikacji konta są blokowane i PokerStrategy.com nie ma na to wpływu.
Weryfikacja trwa z reguły klika dni, jeżeli wszystko jest w porządku, może się przedłużyć, jeżeli brakuje potwierdzenia pewnych danych.

szczesniak87
Oldschool Grinder

to potwierdzanie tożsamości to tragedia
wysłałem im dowód i z uwagi na to że sam nie płacę żadnych rachunków wysłałem im także rachunek ojca
niestety nie zaakceptowali i napisali żebym im cos podesłał z poniżych dokumentow:

As you do not pay any bills at your home, we will also accept one of the following as proof of address: * Cell phone bill * Tax statement * Car insurance bill * Online or electronic format utility bill statements * University tuition bill * Doctors bill * Other legal documents

nie wiecie czy zaakceptują fakture VAT??

Cykor
PokerStrategist

Napisane przez szczesniak87
to potwierdzanie tożsamości to tragedia
wysłałem im dowód i z uwagi na to że sam nie płacę żadnych rachunków wysłałem im także rachunek ojca
niestety nie zaakceptowali i napisali żebym im cos podesłał z poniżych dokumentow:

As you do not pay any bills at your home, we will also accept one of the following as proof of address: * Cell phone bill * Tax statement * Car insurance bill * Online or electronic format utility bill statements * University tuition bill * Doctors bill * Other legal documents

nie wiecie czy zaakceptują fakture VAT??

przynajmniej Ci odpisali, mnie mają w dupie od 11dni :f_confused:

hehe jak ja wypłacałem to musiałem pisać co 6-8h do nich maile i odpisywać i trwało to około tygodnia hehe:D ale po tygodniu kase dostałem na MB:)

szczesniak87
Oldschool Grinder

Napisane przez MateuszT777
hehe jak ja wypłacałem to musiałem pisać co 6-8h do nich maile i odpisywać i trwało to około tygodnia hehe:D ale po tygodniu kase dostałem na MB:)

i jakie im dokumenty w koncu wysłałes??

Ja nie wiem skąd u was takie problemy, czy z roomami, czy z netkami. Nigdy na żadnym roomie nie miałem z tym problemu. Na FTP także. Używam netellera i wszystko w porządku, czas realizacji też, żadnych blokad itd. Dziwne.

Na dokumencie musiało widnieć moje nazwisko, nazwa i adres firmy, dokument musiał być nie starszy niż chyba 2 miesiące.
Wysyłałem im po 2 dokumenty naraz jednak i tak męczyli mnie przez tydzień...

heniek2011
Oldschool Grinder

Ja weryfikowałem ostatnio konto. Też nie płacę żadnych rachunków. Telefon jest na matke ale ja go opłacam przez neta ze swojego konta bankowego. Wysłałem rachunek za telefon i potwierdzenie zapłaty z konta bankowego i kazałem im porównac tytuły przelewów i wszystkie dane. Udało się. A faktury VAT mi nie przyjęli.

szczesniak87
Oldschool Grinder

no i po kilku mailach nareszcie się udało,
zaakceptowali fakture VAT

Mam dokładnie ten sam problem... Wysłałem im dowód i rachunek z adresem dokładnie 24 marca i do dziś cisza...

thomaPL
Oldschool Grinder

od 24 kwietnia to niedlugo rok minie :)

Napisane przez DuzoiPelno

pozdrawiam Magda

opisz mi na priv całe zdarzenie, podaj swój FTP ID, itd. i postaram się pomóc

ja wpadłem na pomysł:) no i postanowiłem przelać z MB 10$ /wczesniej już dokonywałem drobnej-kiladziesiat $ z MB ALE JUŻ ICH NIE Ma :D/no i po wpłacie tych 10$ postanoiłem troche pograć i wypłacić zeby zweryfikowali ten pierszy raz mnie bo potem to chyba nie ma problemów, ale nie chca ode mnie kasy pisza że nie można obsłużyć przelewu itd,sugerują niezgodnosc danych - bardzo mnie to dziwi bo jak pisałem przelewałem już -miał ktos cos takiego?
chciałem i chce tak zrobić zeby potem ustrzec sie od stanów zawałowych gdybym np.wygrał jakie -dziesiat tyś$ i cos sobie wypłacić chciał a tu figa -nie damy pisze FTP -SPRYTNE :)
To już nie pierwszy watek w tym temacie który sledze co do FTP

NA 888 -wpłaciłem 10$ z MB -TU NIE BYŁO PROBLEMÓW-dostałem gratulacje ,podziękowania,życzenia i oferty turków itd ,potem zleciłem wypłate i wisi :) :) i nawet weryfikować mnie nie chcą,na roomie nie mam na koncie nie i czekam

a pro po- to do dowodu ewentualnie ubezpieczenie samochodu starczy?/na ubezpieczeniu mam tylko imie i nazwisko ,no i wszystko o samochodzie:)/
mnie to cały czas te wpłaty/wypłaty siedza w głowie tak że grac nie moge

szczesniak87
Oldschool Grinder

Napisane przez racines64

a pro po- to do dowodu ewentualnie ubezpieczenie samochodu starczy?/na ubezpieczeniu mam tylko imie i nazwisko ,no i wszystko o samochodzie:)/
mnie to cały czas te wpłaty/wypłaty siedza w głowie tak że grac nie moge

oni żądają aby na dokumencie był koniecznie adres zamieszkania

weź załatw sobie jakąś fakture VAT

z dokumentami to ja sobie poradze ,mam tylko "stracha"_ bo na moim lapku i syn i córka i koledzy syna i szwagier i koleżanka córki:) po prostu mam dar :) do przekonywania -nota bene pracowałem w ubezpieczeniach doradzałem itd wiec,,,/no i przekonałem ich do pokerka już sam nawet nie wiem gdzie grali ,musze to jakos poukładać, oczywiscie wtopili ale..., tyle że żadnych wspólnych sesji żadnych wypłat itd. wiec sumienie czyste ale co tu suminie jak tam maszynki weryfikują wiec chce wpierw posprawdzać najwyżej strace kilka seta i już,no i czas i to mnie jedynie boli -czas
a co z tym MB nie wiecie o co może kaman

ale numer- córka własnie dostała drugi kapitał na FTP i co mam teraz robić ,ja chciałem troche wpłacić po tej weryfikacji co to sobie zainicjowałem i teraz te same nazwiska tn sam adres,komp ale numer,ona sie cieszy a ja ją chciałem wypisać żeby spokojnie sobie grac bez obaw no klops i-po rush'u ,i własnie sie dowiedziałem że i koleżanka nadal ciupie -a ze szwagrem to nie wiem co zrobić tzn z jego kontem bo ma troche kaski na WH a mu sie zmarło, w sumie cos koło 60$ ale szkoda i w sumie jak teraz patrze i mysle to miał dosc duże szanse na nabijanie konkretnego rejku dla PS ,szkoda-miał czuja i w widzy zobywanie leniem też nie był .