Cześć Wszystkim. Mam pytanie:
Dostałem niedawno kapitał startowy na FTP( jakies 2tyg. temu). Czy RB 27% mam automatycznie, czy muszę coś wpłacić, a jeśli wpłacić to z jakimś kodem bonusowym?? i jeszcze jedno pytanie: Jeśli wpłacę to przy First deposit RB 27% też funkcjonuje, czy dopiero po wyrobieniu bonusu, ew. kiedy on starci ważność?? Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam
Rb masz od razu, ale nie dostajesz go kiedy jakiekolwiek bonusy są aktywne, to ejst dostajesz kase z innych źródeł.
Wszystko zależy od tego, kiedy zakładałeś konto na FTP. Jeżeli założyłeś dopiero niedawno, to aby otrzymać rakeback musisz dokonać wpłaty.
Przy wpłacie nie podajesz żadnego kodu bonusowego, gdyż kod taki podałeś już przy rejestracji.
Zarówno bonus od pierwszej wpłaty, jak i rakeback można otrzymywać jednocześnie. W takim wypadku rakeback będzie pomniejszony o ugrany bonus.
Pozdrawiam.
Zakładałeś konto na FTP, aby otrzymać kapitał startowy to musiałeś wpisać kod PS150. Jeżeli otrzymałeś kapitał, to znaczy, że wprowadziłeś prawidłowy kod i wszystko jest w porządku.
W takim razie jezeli zalozylem konto powiedzmy tydzien temu, rejestrujac je wraz z kodem promocyjnym z pokerstrategy, otrzymalem 50$ to teraz automatycznie bede otrzymywal rakeback czy musze jednak dokonac wplaty wlasnej?
Zgadza się, musisz dokonać wpłaty własnych pieniędzy. Wplata minimalna wynosi 10$, ale pamiętaj, że za nią otrzymasz bonus od pierwszej wpłaty. Im więcej wpłacisz, tym wyższy bonus.
Dziękuję radioheadns za pomoc
Jeżeli założylem konto bardzo dawno temu ale nigdy na nim nie gralem ani nie wplacalem zadnych pieniedzy to po wplacie i wpisaniu kodu PSVIP teraz bede mial rakeback czy juz mi przepada???
Trudno powiedzieć, gdyż po pierwsze, nie piszesz, czy użyłeś naszego linku, a po drugie, po rejestracji poprzez nasz link masz określony czas na dokonanie wpłaty. W przeciwnym wypadku przypisanie konta do PokerStrategy.com zostanie anulowane przez FTP.
Pozdrawiam.
A gdybym zalozyl teraz drugie konto na swoje dane ale na inny email to moglbym miec jakies problemy w przyszlosci jezeli na tamtym koncie nigdy nie gralem?
Pozdrawiam
jeżeli nie otworzyłeś tam konta real money i nie podawałeś adresu itp to myślę, że przejdzie, jezeli podawałes to niestety zbanują Ci to 2 konto prędzej czy później