Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rush Poker

13 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,501 Wyświetlenia
gregor81
PokerStrategist

Ostatnio włączyłem z ciekawości rush poker. W sumie fajne bo klikając fold z automatu mamy następne rozdanie przy innym stoliku i nie trzeba czekać . Jak grać rush poker? Tak samo jak przy normalnym stoliku cash, czy coś się zmienia (zakres rozgrywanych rąk) ?????????

12 odpowiedzi
Kamil1010
Elite Grinder

To ten sam no limit holdem ino w wersji przyspieszonej...
Trzeba sie przygotować że bedą wieksze wahania rolla niż normalnie z tym że one sa takie jak na zwyklych stolach wiec szybciej przychodzi up i ds bo gramy duże ilości rozdan i moze nam sie wydawać ze to strasznie wariancyjne a tak naprawde to ta sama gra.

Pisze na kacu i troche jeszcze nie dokonca moze byc racjonaalnie ;)

casalinga87
Oldschool Grinder

Zacznij od wyszukiwarki, było mnóstwo tematów o Rushu.

gregor81 Autor wątku
gregor81
PokerStrategist

Hehe spoko :)
A jak sie ma rush poker do statystyk. Statystyki graczy że tak powiem "normalnie się zbierają" jeśli ja folduje i wskakuje na następne rozdanie do innego stołu? bo w zasadzie przy tym co siedziałem wcześniej już mnie nie ma no ale rozdanie trwa dalej tam np: preflop ja raise przeciwnik reraise ja fold i wskakuje na nastepny stól, no ale ten koleś co mnie reraisował to gra z jednym przeciwnikiem dalej w tym rozdaniu, ale mnie juz tam nie ma, to czy będe miał statystyki tego kolesia z gry na flopie, turnie i riverze???

Kamil1010
Elite Grinder

Taa beda staty jak cie juz przeniesie na inny stol :P na ps.com sa jakies filmy z rusha poszukaj.... ;)

Lakshanya82
PokerStrategist

z tymze gra jest tam szalona...

przed chwila dostaje QQ...jestem na shorcie wiec laduje AI...dostaje jeden call z 64o...flop 7 5 3...co najsmieszniejsze turn Q...
jak to bylo u Drozdy ' Smiechu Warte'...

derus
Oldschool Grinder

Napisane przez Lakshanya82
z tymze gra jest tam szalona...

przed chwila dostaje QQ...jestem na shorcie wiec laduje AI...dostaje jeden call z 64o...flop 7 5 3...co najsmieszniejsze turn Q...
jak to bylo u Drozdy ' Smiechu Warte'...

:ayfkm:

Cornil
Oldschool Grinder

Ja wczoraj włączyłem rusha z ciekawości na NL5 i wtopiłem 20 dolków, choć już grałem na tym limicie na normalnych stołach FR. Przeciwnicy podbijają i sprawdzają niemiłosiernie i mogą cały czas blefować, czego przy normalnym stole nie miało by miejsca, bo ile razy z rzędu można bezkarnie podbijać? Tak więc z ruszem chyba dam sobie spokój :]

Zapraszam na mój blog.
Generalnie uwazam, ze RUSH to calkowicie inna odmiana pokera i inaczej sie w nia gra.
Bez statystyk nie ma sie tam co wybierac, chyba ze masz skilla jak rusher88.
Bylem break even przez jakies 70 000 rąk, po czym spadłem 20%.
Teraz odbudowuje się na zwykłych stołach.
RUSH jest fajny, ale ma wpisane w siebie ogromniaste swingi, jezeli nie masz wyrobionego odpowiedniego mindsetu, nie polecam, mozesz poleciec jednego dnia. xD
In my opinion nikt nie powinien zaczynac przygody z pokerem od rusha.
Rush to zaawansowane narzedzie do nabijania MGR dla regów.

Pozdrawiam
/G

Napisane przez gregor81
Ostatnio włączyłem z ciekawości rush poker. W sumie fajne bo klikając fold z automatu mamy następne rozdanie przy innym stoliku i nie trzeba czekać . Jak grać rush poker? Tak samo jak przy normalnym stoliku cash, czy coś się zmienia (zakres rozgrywanych rąk) ?????????

zapraszam na FullTiltPoker academy - tam m.in. Michael Craig opowiada jak grać w turniejach Rush.
http://academy.fulltiltpoker.com/pl/lessons/video/386/vf/2/

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Ja natomiast polecam Tobie serię filmów naszego trenera TheNaturata o właśnie rush pokerze https://polska.pokerstrategy.com/video/15861 .
:)
Pozdrawiam.

A co zrobić, żeby HM ładować i pokazywał statystyki na stołach rush?

imgoingtomirage
PokerStrategist

iinnaattii, zapraszam do działu pomocy technicznej i poszperać tam trochę: https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=110

;)