Przejdź do forum
Okienko re-match w ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Okienko re-match w HU SNG.

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
387 Wyświetlenia
Bielanek
BlackMember

Można jakoś ustawić by nie widzieć swojego stanu konta w tym oknie przed decyzją o akceptacji rewanżu, bądź odrzuceniu? Nawet jakaś opcja typu, że zgadzam się automatycznie i nie pokazuje w tym miejscu stanu konta. Chciał bym nie zwracać na to uwagi, a jednak co każdy mecz muszę spojrzeć ile mam na koncie...

3 odpowiedzi
InTooDeep
PokerStrategist

nie wiem czy w HU działa tak samo ale w Table ninja FT sng sensei rejestruje od razu do takiego samego sng poprzez auto click "yes" w pop upie wyskakującym po zakończeniu turnieju.

sojowyjarz
PokerStrategist

Marudzenie.

Bielanek Autor wątku
Bielanek
BlackMember

Dzięki za propozycję InTooDeep. Ciekawi mnie czy jest jakiś skrypt, który potrafiłby to robić i nie obciążał tak kompa jak Table Ninja. Gram jeden stolik i kupowanie software'u dla takiej drobnostki raczej mija się z celem. Z drugiej strony taka drobnostka wyklucza wtłaczanie w życiu niektórych koncepcji z The Poker Mindset. Pamiętam, że np. na Party można było bez problemu znaleźć taki skrytp, który ukrywał stan konta w lobby. Pewnie na FTP też coś takiego jest. Implementacja kodu to zapewne dla kogoś wprawionego 5minut, ale niestety na razie nie siedzę w temacie.