Witam!
Mam małe pytanko.;)
Założyłam konto na FTP poprzez pokerstrategy, czy w takim razie po przyznaniu kapitału będę otrzymywac rakeback. Nie wpłacałam żadnych pieniędzy ale nie wiem czy otrzymuje.
Gdzie mogę sprawdzic czy dostaje??:) Dzięki;)
Witam!
Mam małe pytanko.;)
Założyłam konto na FTP poprzez pokerstrategy, czy w takim razie po przyznaniu kapitału będę otrzymywac rakeback. Nie wpłacałam żadnych pieniędzy ale nie wiem czy otrzymuje.
Gdzie mogę sprawdzic czy dostaje??:) Dzięki;)
To zależy, kiedy założyłaś konto.
Jeżeli niedawno go założyłaś, to aby otrzymywać rakeback, musisz dokonać wpłaty własnych środków.
Odpowiedź dla Was obu, prezesik699 i MagicRivers.
Wasze konta są założone po 1.12.2010, więc o otrzymywaniu rakeback nie decyduje otrzymanie kapitału startowego, lecz dokonanie wpłaty własnej kasy.
Jeżeli dokonacie wpłaty, będziecie mogli otrzymywać rakeback, a o fakcie wypłaty rakebacku informujemy specjalnym mailem, zawierającym wysokość przelanej sumy.
A ten mail przychodzi od PokerStrategy czy od FTP?
Dostałem dzisiaj maila od FTP że dokonano transferu od użytkownika pokerstrategy57 i nie wiem ocohosi...
Dzisiaj jest piątek, więc wygląda na to, że jest to powiadomienie o otrzymaniu rakeback'u. Nadawcą maila jest cashier@fulltiltpoker.com, a w wiadomości powinno być, że pokerstrategycc dokonał przelewu na Twoje konto.