Witam! Dostalem wiadomosc ze po doknaniu 1 depozytu min 10dolarów. Ja wpłaciłem 100dolarów dostane 600$ zwrotu, wiec ile musze nakrecic tych punktów FTP zeby dostac 600$? I ile punktów FtP zeby wypłacic te 50$?
Witam,
po własnej wpłacie 100$ otrzymasz bonus 100$ (first depo to 100% do maksymalnej kwoty 600$), a także rakeback w wysokości 27%.
Aby wypłacić kapitał startowy będziesz potrzebował ugrać 100 FTP.
Jeśli będziesz chciał uwolnić cały bonus od pierwszej wpłaty (100$) potrzebujesz uzbierać 2500 FTP w przeciągu 120 dni.
Pozdrawiam serdecznie
a mozna wplacac na dwa razy i wciaz miec ten bonus?
powiedzmy pierwszy raz 500$ wyrobic je
a pozniej pozostale 100$
czy tak sie nie da?
Napisane przez dzjeszt
a mozna wplacac na dwa razy i wciaz miec ten bonus?powiedzmy pierwszy raz 500$ wyrobic je
![]()
a pozniej pozostale 100$czy tak sie nie da?
Na FTP się tak nie da.
Da się tak tylko na P* - mają inny system first depo.
Pozdrawiam
ale jak ja wpłaciłem np 100dolców tylko ze po 50okolo w przeciagu pół godziny to juz nie to samo?. Czyli ten kapitał startowy 50$ bede mogl wyplacic po 100ftp?
Jeśli wpłaciłeś w dwóch ratach to zapewne Twój bonus od first depo wyniósł 50$. Możesz to sprawdzić w cashier -> Bonus Account.
Co do kapitału startowego to możesz go wypłacić po ugraniu 100FTP.
Witam! Czy godziny rush hour tez sie licza do tej promocji 100% after first depo przy wyrabianu ftp?
Napisane przez bergolisko
Witam! Czy godziny rush hour tez sie licza do tej promocji 100% after first depo przy wyrabianu ftp?
Niestety nie.