Witam,
chciałem założyć nowe konto na Full Tilt i przypisać je do konta na pokerstrategy. Sciagnałem program z Pokerstrategy, wpisałem kod PSVIP, po czym dostałem dziwnego ticketa od supportu PokerStrategy:
Niestety nie mogliśmy dokonać przelewu drugiego kapitału startowego, ponieważ w czasie rejestracji podałeś niewłaściwy kod bonusowy. Niestety teraz nie można tego już zmienić. Prosimy o wyrozumiałość.
Zamiast tego wykorzystaj inny bonus pokerowy. Dzięki bardzo dobrym kontaktom pomiędzy PokerStrategy.com oraz poker roomami, u nas otrzymasz najlepsze bonusy w pokerze online. Listę wszystkich poker roomów wraz z oferowanymi bonusami znajdziesz tutaj:
Czekam na odpowiedz supportu, a w miedzy czasie mam pytania do Was w związku z tym. Po pierwsze nie chciałem otrzymać drugiego kapitału startowego (jest to w ogóle możliwe?), o co więc chodzi w pierwszym paragrafie ticketa? Czy mieliście już taką sytuację? Czy wasze konto zostało wtedy poprawnie przypisane do Pokerstrategy i czy dostajecie rakeback? Na pewno użyłem kodu PSVIP a nie PS150.