Przejdź do forum
Przypisanie nowego ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przypisanie nowego konta FTP do PS

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
928 Wyświetlenia

Witam,

chciałem założyć nowe konto na Full Tilt i przypisać je do konta na pokerstrategy. Sciagnałem program z Pokerstrategy, wpisałem kod PSVIP, po czym dostałem dziwnego ticketa od supportu PokerStrategy:

Niestety nie mogliśmy dokonać przelewu drugiego kapitału startowego, ponieważ w czasie rejestracji podałeś niewłaściwy kod bonusowy. Niestety teraz nie można tego już zmienić. Prosimy o wyrozumiałość.

Zamiast tego wykorzystaj inny bonus pokerowy. Dzięki bardzo dobrym kontaktom pomiędzy PokerStrategy.com oraz poker roomami, u nas otrzymasz najlepsze bonusy w pokerze online. Listę wszystkich poker roomów wraz z oferowanymi bonusami znajdziesz tutaj:

https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/

Czekam na odpowiedz supportu, a w miedzy czasie mam pytania do Was w związku z tym. Po pierwsze nie chciałem otrzymać drugiego kapitału startowego (jest to w ogóle możliwe?), o co więc chodzi w pierwszym paragrafie ticketa? Czy mieliście już taką sytuację? Czy wasze konto zostało wtedy poprawnie przypisane do Pokerstrategy i czy dostajecie rakeback? Na pewno użyłem kodu PSVIP a nie PS150.

6 odpowiedzi

napisz jak się sprawa wyjaśniła, bo też chcę założyć nowe konto na FTP.

A może jak raz jeszcze 5 dyszek dadzą hyhy :P

Ale prawdopodobnie jest to jakiś błąd w komunikacie od supportu

Swego czasu dostalem cos podobnego

marzena, 22.08.09 00:30: Drogi tyras, niestety nie mogliśmy dokonać przelewu kapitału startowego, ponieważ w czasie rejestracji podałeś niewłaściwy kod bonusowy. Niestety teraz nie można tego już zmienić. Prosimy o wyrozumiałość. Zamiast tego wykorzystaj inny bonus pokerowy. Dzięki bardzo dobrym kontaktom pomiędzy PokerStrategy.com oraz poker roomami, u nas otrzymasz najlepsze bonusy w pokerze online. Listę wszystkich poker roomów wraz z oferowanymi bonusami znajdziesz na poniższej stronie: https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/ Pozdrawiam, marzena PS: Jeżeli masz problemy lub pytania, to po prostu zgłoś się do nas jeszcze raz ze swoimi wątpliwościami, a my postaramy Ci się pomóc.

moja odpowiedz

tyras, 22.08.09 00:50: Kapital startowy wykorzystalem juz dawno temu i nie oczekuje drugiego. Chcialem skorzystac z oferty bonusu 100% max 600$ i rakeback na FTP. Z tej racji zeby powiazac konto FTP i PS wpisalem kod PSVIP. Mam rozumiec, ze bylo to zbedne i samo wpisanie userID by wystarczylo? Co w takim razie z rakebackiem i bonusem 100%? Nadal obowiazuja?

odpowiedz supportu

marzena, 24.08.09 10:05: Drogi tyras, oczywiście że wpisanie tego kodu bonusowego jaki podałeś konieczne jest do skożystania z tego bonus. Ticket jaki otrzymałeś został wysłany z automatycznego systemu. System prawdopodobnie wziął cię za ubiegającego się o kapitał startowy dlatego ta wiadomość. Aby wiąć udział w bonusie o jakim pisałeś musiałeś zarejestrowac się z tego linka: (nie dikonuj więcej rejestracji na tym pokerroomie, można posiadać tylko jedno konto) https://polska.pokerstrategy.com/full-tilt-poker/download Jeśli dokonałeś właściwej rejestracji to możesz wziąć udział w tym bonusie. pozdrawiam, marzena

No i potem bez problemu zrobilem wplate na konto i wszystko bangla (bonus 100% i rakeback)

Fokz
Oldschool Grinder

to ja sie podlacze do pytania, jezeli zalozyl bym konto na FTP i chcial jes przypsiac do PS, wiadomo uzyc kodu, ale jezeli w miejscu gdzie mam wpisac ID usera mam juz wpisane(nie pamietam czy ze starego konta, jesli tak to napewno mam tam podane jakies zmyslone dane, czy przez przypdaek cos wpisalem), czy ticket do supportu pomoze, czy nie? sprawdzil bym to, bo planuje przeniesc sie do FTP, jednak mam to w planach dopiero za pol roku wiec nie chce pisac zbednego ticketu

mik1984
Oldschool Grinder

Ja kiedyś miałem konto na FTP, gdzie grałem na play money zanim poznałem PS. Nie mogłem go powiązać z PS, na szczęście mogłem bez problemu założyć drugie konto, bo nie przypisałem poprzedniego do żadnych danych osobowych.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No więc tak, dostałem odpowiedz od PS żeby napisać do FTP, napisałem do FTP i potwierdzili ze moje konto zostało przypisane do PS. Tak więc tajemniczy drugi kapitał startowy i niepoprawny kod to chyba jednak bład systemu pokerstrategy, a rakeback jednak będzie :)

Do zobaczenia na fulltilt!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Email z dzisiaj.

Drogi SecatorPL,

Jesteś już doświadczonym pokerzystą i użytkownikiem PokerStrategy.com od dłuższego czasu. Dlatego też zostałeś wybrany, aby dołączyć do naszej specjalnej ?grupy testowej?, która otrzyma drugi kapitał startowy w postaci 50 $ na Full Tilt Poker.

Nie ma tutaj żadnych haczyków, to znaczy, że nie musisz dokonywać wpłaty, ani zdawać dodatkowego quizu.

Jedyne, co musisz zrobić, to zarejestrować konto na Full Tilt Poker poprzez PokerStrategy.com i wprowadzić je do swojego profilu. Potem my niezwłocznie przelejemy Ci drugi kapitał startowy!

Informacje na temat rejestracji na Full Tilt Poker można znaleźć tutaj:
https://polska.pokerstrategy.com/bonus/detail/791

Ważne jest, abyś dokonał rejestracji na Full Tilt Poker podając kod bonusowy ?PS150?, ponieważ w przeciwnym razie nie będziemy mogli dokonać przelewu bonusowych pieniędzy. Oferta jest ważna do końca miesiąca!

Z poważaniem,

Twój Team PokerStrategy.com

Myślicie że robią to specjalnie 2 dni po tym jak założyłem konto używajac innego kodu??? :( :(