Nie wiem czy zauważyliście, ale wreszcie wprowadzili przydatną opcję stawiania zakładu według zdefiniowanego procentu puli (do ustawienia w opcjach)
To nie tylko to chyba.
Opcja autodokupu inaczej działa. Albo ja wcześniej nie potrafiłem ustawić. W każdym bądz razie nie muszę się teraz dokupywać do minimum stołu - np. w Mss .
Jeszcze pojawiły się(?) bajery z animacjami w Rush ?? Opcja znikania ?? Bo nie wiem.
W opcji wysokości zakładu jeśli się zmniejszy wielkość stołu pierwszy przycisk wypada , czyli nie tak jak na starsach .Ale za to przyciski nie są mikroskopijnę .
Bardzo dobra zmiana.
Sorry za głupie pytanie, ale gdzie można ustawić żeby przy każdym wejściu na stół dostawać od razu pełnego stacka i nie musieć za każdym razem ustawiać?
A da sie ustawic tak, by na stole zawsze miec 100bb??
Np grajac rusha po double up-ie zebym nie musiala schodzic ze stolu (nie lubie grac na deepie) automatycznie wpisowe spadalo by do 100bb??
Napisane przez magda25uk
Np grajac rusha po double up-ie zebym nie musiala schodzic ze stolu (nie lubie grac na deepie) automatycznie wpisowe spadalo by do 100bb??
nie da
Napisane przez persii
Napisane przez magda25uk
Np grajac rusha po double up-ie zebym nie musiala schodzic ze stolu (nie lubie grac na deepie) automatycznie wpisowe spadalo by do 100bb??nie da
czyli nadal mi sie bede po nocach snily bad beaty za 200bb
Ja złaziłem przy 201bb , ale 151bb może faktycznie lepsze ♠_confused: .
+1bb oczywiście przez dziwną pazerność ...
Napisane przez Juniorski90
Co za problem po double upie wylaczyc stolik rusha i wlaczyc od nowa?![]()
Jak sie gra 4 stoly i stara nabic maksymalnie duzo rak, plus stara sie grac agresywnie to moze to byc problemem.
Ja schodze przy 200bb, ale np na nl50 juz przy 80$ czuje sie niepewnie
magda idz sie rozerwij to ci koszmary znikna
bo z wpisow zaczyna wyzierac zenski nolifer
Napisane przez magda25uk
Napisane przez Juniorski90
Co za problem po double upie wylaczyc stolik rusha i wlaczyc od nowa?![]()
Jak sie gra 4 stoly i stara nabic maksymalnie duzo rak, plus stara sie grac agresywnie to moze to byc problemem.
Ja schodze przy 200bb, ale np na nl50 juz przy 80$ czuje sie niepewnie
![]()
Dokładnie te aspekty o których wspominasz przyświecały Ratatujowi w jego filmach z Mss Sh . Sam przeciwko niemu grywałem , miał statystyki w granicach 21% Prf , walczył agresywnie o pule .A wymieniał stolik po osiągnięciu ... 45bb , czyli raczej bardzo często .
Gdzie Ty widzisz jakiś problem ? Jeśli się używa TN to wymiana stołu nie trwa dłużej niż 3 sekundy . Bez TN nie trwa dłużej niż 5 ♠_rolleyes: .
A jeśli przy określonej wielkości stacka czujesz dyskomfort , to nad czym się zastanawiać . Zmiana stołu i po herbacie .
A czy możliwość zmienienia strefy czasu jest od dawna, czy od niedawna?
Dopiero zauważyłam.