Przejdź do forum
Przycisk dostosowan...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przycisk dostosowania zakładu.

26 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
3,579 Wyświetlenia
4greg4
Oldschool Grinder

Nie wiem czy zauważyliście, ale wreszcie wprowadzili przydatną opcję stawiania zakładu według zdefiniowanego procentu puli (do ustawienia w opcjach) :)

25 odpowiedzi
szok38
Elite Grinder

Lol no wreszcie . Dzięki za info .

FishTu
PokerStrategist

Good :f_thumbsup:

szok38
Elite Grinder

To nie tylko to chyba.
Opcja autodokupu inaczej działa. Albo ja wcześniej nie potrafiłem ustawić. W każdym bądz razie nie muszę się teraz dokupywać do minimum stołu - np. w Mss .
Jeszcze pojawiły się(?) bajery z animacjami w Rush ?? Opcja znikania ?? Bo nie wiem.

W opcji wysokości zakładu jeśli się zmniejszy wielkość stołu pierwszy przycisk wypada , czyli nie tak jak na starsach .Ale za to przyciski nie są mikroskopijnę .
Bardzo dobra zmiana.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Cześć.

Dzięki za info, teraz będę mógł ustawić sobie insta shove :D.

Pozdro.

Sorry za głupie pytanie, ale gdzie można ustawić żeby przy każdym wejściu na stół dostawać od razu pełnego stacka i nie musieć za każdym razem ustawiać?

opcje, preferencje, opcje stołu

:facepalm: Sorry, już znalazłem bez pomocy, nie wiem dlaczego wcześniej coś źle sprawdzałem.

magda25uk
Oldschool Grinder

A da sie ustawic tak, by na stole zawsze miec 100bb??
Np grajac rusha po double up-ie zebym nie musiala schodzic ze stolu (nie lubie grac na deepie) automatycznie wpisowe spadalo by do 100bb??

persii
PokerStrategist

Napisane przez magda25uk
Np grajac rusha po double up-ie zebym nie musiala schodzic ze stolu (nie lubie grac na deepie) automatycznie wpisowe spadalo by do 100bb??

nie da

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez persii

Napisane przez magda25uk

nie da

:rage: czyli nadal mi sie bede po nocach snily bad beaty za 200bb :facepalm:

Juniorski90
Oldschool Grinder

Co za problem po double upie wylaczyc stolik rusha i wlaczyc od nowa? :ayfkm:

A nie wchodzi się wtedy za tyle ile się miało ostatnio?

babel92
Oldschool Grinder

nie ;) ja tak zawsze przy 150bb schodziłem na rushu by minimalizować wariancje :)

szok38
Elite Grinder

Ja złaziłem przy 201bb , ale 151bb może faktycznie lepsze _confused: .
+1bb oczywiście przez dziwną pazerność ...

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez Juniorski90

Jak sie gra 4 stoly i stara nabic maksymalnie duzo rak, plus stara sie grac agresywnie to moze to byc problemem.

Ja schodze przy 200bb, ale np na nl50 juz przy 80$ czuje sie niepewnie :f_confused:

zendera
Oldschool Grinder

Nice, nie zauwazylem. Dobra zmiana ;)

Nomedes
PokerStrategist

magda idz sie rozerwij to ci koszmary znikna ;) bo z wpisow zaczyna wyzierac zenski nolifer :baby:

szok38
Elite Grinder

Napisane przez magda25uk

Napisane przez Juniorski90

Jak sie gra 4 stoly i stara nabic maksymalnie duzo rak, plus stara sie grac agresywnie to moze to byc problemem.

Ja schodze przy 200bb, ale np na nl50 juz przy 80$ czuje sie niepewnie :f_confused:

Dokładnie te aspekty o których wspominasz przyświecały Ratatujowi w jego filmach z Mss Sh . Sam przeciwko niemu grywałem , miał statystyki w granicach 21% Prf , walczył agresywnie o pule .A wymieniał stolik po osiągnięciu ... 45bb , czyli raczej bardzo często .
Gdzie Ty widzisz jakiś problem ? Jeśli się używa TN to wymiana stołu nie trwa dłużej niż 3 sekundy . Bez TN nie trwa dłużej niż 5 _rolleyes: .
A jeśli przy określonej wielkości stacka czujesz dyskomfort , to nad czym się zastanawiać . Zmiana stołu i po herbacie .

A czy możliwość zmienienia strefy czasu jest od dawna, czy od niedawna? :P Dopiero zauważyłam.