Przejdź do forum
Przerżnięty bankrol...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przerżnięty bankroll

25 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
2,953 Wyświetlenia
Ezkalop
PokerStrategist

Bankroll mob mnie zbanowal podczas rejestracji bo po otrzymaniu dokumentu stwierdzili, że jestem oszustem bez podania przyczyn, przy czym ciągle mi wysyłają spam.

A tak w ogole to przed gra jak ktos ci daje 50$ to najpierw bym poczytał jak sie gra. I szanowałbym pieniądze.

Dzięki Pokerstrategy ruszyłem na dobry tor;)

Ja tak bujam się koło 40$ nie przegrałem do końca ale dopłaciłem 17$ to 50zeta
potraktowałem to jak inwestycje w naukę nie umiał bym spojrzeć sobie w oczy jak bym wszystko przegrał z darmowego kapitału ,na razie stoję w miejscu i się uczę .

Petros86
Oldschool Grinder

Napisane przez pokermaster555
A od czego to zależy , że na większości stron które oferują role mamy bana ? Moim zdaniem od tego że szybko przegrywamy nie swoje $$$ i za pewne im się to nie opłaca - logiczne wyjaśnienie moim zdaniem, chociaż być może rzeczywistość jest inna. Nie chcę specjalnie wprowadzać w błąd, dlatego możesz podzielić się swoja opinią na ten temat.

\

Główny powód jest taki że Polacy nie poprzestają na jednym kapitale startowym na danym serwisie - jak przegrają to zakładają nowe konto na matke, babke, dziadka itp. albo po prostu fałszują dane.

sojowyjarz
PokerStrategist

Główny powód to jest chyba taki, że nie chcą się przepychac z polskim wymiarem sprawiedliwosci.

IceWhoo
Oldschool Grinder

Masz codziennie 2 freerolle dla członków PS. Lepszej możliwości zarobku nie ma.