W jaki sposob naliczane sa te punkty? Jak mam rozumiec 100-day rolling, od kiedy do kiedy to liczy te dni? Chodzi o to by 100 dni pod rzad miec kazdego dnia wiecej niz 500FTP zdobyte? Czyli ze trzeba codziennie grac, bo jak 1 dzien sie nie pogra to juz nie bedzie mozna miec black card/badz sie ja straci? W okienku Black Card mam average points i jak mi np pokazuje 100 to zeby miec srednia 500 to bym musial o wiele wiecej robic niz te 500 zeby zawyzyc srednia
to w koncu z jakiego okresu to nalicza, obojetnie byleby bylo 100 dni pod rzad? A potem w zasadzie trzeba grac kazdego dnia?
Witaj,
musisz po prostu w dowolnym okresie 100 dni nabić 50k FTP. Czyli na tym twoim liczniku musi się pojawić średnia 500 FTP / day
Pozdrawiam
to w koncu z jakiego okresu to nalicza, obojetnie byleby bylo 100 dni pod rzad?
To jest zawsze 100 ostatnich dni i średnia z nich.
Witam, podepnę się pod temat, czy orientuje się ktoś gdzie mogę znaleźć info do kiedy jestem zakwalifikowany do promocji black member? Po uruchomieniu programu przyznano mi ten status, ale nie gram od miesiąca więc średnia chwilę po zakwalifikowaniu spadła poniżej 500. Niby mam 50 dni na odrobienie strat, ale i tak nie dam rady, a może bym skorzystał ze sklepiku zanim mi zabiorą status czarnego członka
Pzdr!
Z tego co wiem to nigdzie nie ma daty przyłączenia ale jest to raczej zbędna informacja
bo jak pisaliśmy liczy się 100 ostatnich dni
wejdź sobie w Cashier -> MY promotions -> black member
Tego się obawiałem, a zbędna niestety nie jest. Prosta sytuacja jak u mnie, wiem prawie na bank, że przez najbliższe kilka miesięcy nie będę grał wystarczająco dużo, żeby wyrobić średnią, ale aktualnie mam black member'a i nie zanotowałem od kiedy mam te 50 dni. Gdybym to wiedział mógłbym nabijać pkt ftp i kupić lepszy bonus, a tak pewnie będę musiał wziąć niższy, bo nie wiem do kiedy mam status.
w lobby masz tzw. "widget" tam tez jest do Black Card i pokazuje ile ci zostalo dni z tych 50 .... u mnie teraz pokazuje 47 days left.
Rozumiem, że chodzi Ci o customize/black card status? Mam włączoną tę wtyczkę i pokazuje tylko średnią. Możesz zrobić screen'a jak u Ciebie to wygląda? I gdzie to włączyłeś?