Przejdź do forum
Polish Poker Champi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polish Poker Championship - Śląsk

79 Posty
33 Użytkownicy
0 Reakcje
7,135 Wyświetlenia

Dzisiaj jest ostatni dzień na wywalczenie biletu ?

camal007
PokerStrategist

hey
Jeżeli macie namiary na tani nocleg bez rezerwacji ....dajcie znać :> :

fulbik
Oldschool Grinder

Jedzie ktoś z Kielc na turniej do Gliwic?
Czy ktos wie o ktorej ewentualnie rozgrywki zaczynają sie w niedziele i do ktorej trwają

Witajcie, zakwalifikowałem się do PPC Śląsk, ale bilet zarejestrowałem na turniej 23 !!! września, w lobby są inne osoby też zarejestrowane, teraz nie wiem kiedy odbędzie się ten turniej 23 czy 25? maila nie otrzymałem, prosze niech mnie ktoś oświeci

przemek20011
PokerStrategist

To jest potwerdzenie udziału w turneju live...

Poczytajcie trochę temat o Mistrzostwach tam jest wszystko opisane co kiedy?, jak? dlaczego? Własnej pracy trochę, a nie tak wszystko na gotowo.

Ezkalop
PokerStrategist

ej a kto z warszawy jedzie na 19?

Ja mysle jechac tym pociagiem o 11:55 i bedzie o 17. Troche długo i samemu mi sie nie chce jechac a tak to z kims mozna piwko zrobic i pogadac o pokerku.

Ktos juz znalas jakis tani nocleg?

radsonsc
PokerStrategist

panowie w gliwicach jest politechnika i akademiki w miare blisko centrum. z tego co słyszałem łózko na jedną noc kosztuje tam 15-20pln chociaz nigdy nie sprawdzałem wiec nie jest to potwierdzona informacja. zadzwońcie i zapytajcie w necie na bank bedzie jakis numer telefonu

MiroKey
PokerStrategist

I znów się FTP nie popisało... Rejestrując się do dzisiejszego freerolla byłem przekonany, że to jeszcze do Gliwic. I utwierdziła mnie sama rejestracja:
"Top 18 players will win a seat to the Śląskie PPC Regional Tournament. Register Here". Myślę: ostatnia szansa ;)
Taaa, jasne, już po rejestracji, w lobby turnieju napisane jak wół:
"Top 18 players will win a seat to the Małopolska PPC Regional Tournament."
Lecą w ciula i tyle... Nie mówię, że przez nich nie zagram w Gliwicach, bo nawet nie miałem zbyt dużo okazji na zakwalifikowanie się, ale mogliby chociaż w błąd nie wprowadzać..

Jeśli rzeczywiście tak było to z góry przepraszam. Teraz powinno być już w porządku - opis i bilety powinny być okay.

A tak na przyszłość to zawsze kwalifikacje do danego turnieju kończą się w każdy wtorek poprzedzający sam turniej. Satelity do następnego turnieju ruszają zawsze w środę tuż po zakończeniu kwalifikacji do turnieju poprzedzającego.

Żeby ułatwić:
- Satelity do Gliwic były aktywne od 8.09 do 21.09
- Kraków będzie aktywny od 22.09 do 4.10
- Warszawa od 5.10 do 18.10

itd....

Mam nadzieje, że choć odrobinę pomogłem i przepraszam raz jeszcze za dzisiejszy błąd w nazwie w Lobby o ile takowy się przytrafił.

Studiuje w Gliwicach i wiem ze są jakieś pokoje nad halą sportową na ulicy akademickiej nawet niedaleko miejsca gdzie będziemy grać ale nie orientuje się ile kosztują i chyba jest ich niewiele. Co do akademików to nie słyszałem żeby wynajmowali je na pojedyncze noce ale może we wrześniu jest inaczej. Co do innych tanich noclegów to nic mi nie przychodzi do głowy, bo jest jeszcze jakiś hotel koło akademików ale jest drogi. Pozdrawiam

MiroKey
PokerStrategist

Wiesz Karooluch, prt sc nie mam więc możesz nie wierzyć. Ale podobna historia miała miejsce dnia 8 września, gdzie w lobby było info, że eliminacje są do Łodzi, a ludzie dostali tickety do Gliwic... Więc historia się powtórzyła i tym razem...

Wierze i już za to przeprosiłem...

Żeby tego uniknąć napisałem jak wygląda schemat terminarza, kiedy aktywne są satelity do poszczególnych turniejów.

Taka sytuacja nie powinna się już powtórzyć.

sojowyjarz
PokerStrategist

Mirokey, jeśli dobrze zrozumiałem to:

- Wiesz, że taka sytuacja miała wcześniej w analogicznym czasie miejsce (Łódź)

- Termin turnieju wzbudził twoje wątpliwości

To chyba kiepsko główka pracuje, żeby nie zerknać w róg lobby i przeczytać co można wygrać, a nie tylko tytuł turnieju. Możesz się obrażać na FTP, ale nie wierze, że nie zdawałeś sobie sprawy, że to są prawdopodobnie eliminacje do Krakowa.

gregoryking
PokerStrategist

Czy ta restauracja w której bedziemy grali ma jakieś miejsca parkingowe, albo czy w jej pobliżu są jakieś miejsca parkingowe??

Przy prostopadłej do Wyszyńskiego ulicy jest Biedronka czy jakiś inny market i na jej parkingu zamierzam zostawić auto, koło samej restauracji chyba nie ma żadnych miejsc.

ktos wie o ktorej bedzie final w niedziele?

MiroKey
PokerStrategist

@sojowyjarz:
Nie chce się sprzeczać, ale tam, gdzie się rejestrujesz do turka, było info, że to kwalifikacja do Gliwic, a dopiero po rejestracji i już w lobby turnieju było inne info, że kwalifikacja jest do Krk. Więc weź się zastanów co piszesz skoro nie znasz tematu.
I jeśli komuś tutaj główka kiepsko pracuje to chyba tylko Tobie, bo nie wiesz gdzie sedno a się udzielasz. Nie jest moją brochą sprawdzać FTP, czy jest dobre czy złe info przy turnieju, wybacz. I nie wiem skąd wyciągnąłeś wniosek, że się obrażam na FTP, bo nic takiego nie napisałem ;)
Pozdrawiam.

sojowyjarz
PokerStrategist

Jakoś grałem w tym turnieju i nie miałem problemów z zauważeniem, że to 'Małopolska cup'.

MiroKey
PokerStrategist

Chłopie, weź się ogarnij! Jak już grałem to też nie miałem z tym problemu, ale przy rejestracji było całkiem co innego napisane... Głupiś jaki czy inny czort? Czy problemy z kontaktowaniem? Skończyłem, Amen.

MuskTfujWruk
Oldschool Grinder

no to wygralem :f_biggrin:

dzieki wszystkim za gre