Napisane przez GuciO
A mógłby Pan przybliżyć gdzie odbędzie się turniej w Gliwicach?? Jaka będzie mniej więcej struktura blindów??
Turniej odbywa się w Restauracji "Zielone Pomidory" ul. Wyszyńskiego 14d
Napisane przez GuciO
A mógłby Pan przybliżyć gdzie odbędzie się turniej w Gliwicach?? Jaka będzie mniej więcej struktura blindów??
Turniej odbywa się w Restauracji "Zielone Pomidory" ul. Wyszyńskiego 14d
Napisane przez FullTiltPokerPL
Napisane przez GuciO
A mógłby Pan przybliżyć gdzie odbędzie się turniej w Gliwicach?? Jaka będzie mniej więcej struktura blindów??Turniej odbywa się w Restauracji "Zielone Pomidory" ul. Wyszyńskiego 14d
Start DAY 1A o 13:00 w sobotę 25.09, start DAY 1B o 19.00 również w tą samą sobotę. Na obu częściach rozegrane zostanie około 11 leveli
Napisane przez 6th
Zapalniczka z logo ftp dla każdego na stole finałowym. Zwycięzca dodatkowo otrzyma ticket do turnieju 10$ gtd.
I szklankę spirytusu dla zwycięzcy
Witam.
Udało mi się zdobyć bilet i co dalej? Na stronie fulltilt jest napisane że mam 48 godzin na potwierdzenie rejestracji i że info o tmy dostane na maila. Nic do tej pory nie dostałem i do jutra mam czas na rejestracje. Wie ktoś co dalej zrobić? Z góry dzięki
W nawiązaniu do wczesniej rozegranych turniejów to kiedy można liczyc na wygrany bilet do finału online oraz "ranking points"
?
Napisane przez stilghar
Witam.
Udało mi się zdobyć bilet i co dalej? Na stronie fulltilt jest napisane że mam 48 godzin na potwierdzenie rejestracji i że info o tmy dostane na maila. Nic do tej pory nie dostałem i do jutra mam czas na rejestracje. Wie ktoś co dalej zrobić? Z góry dzięki
W sofcie ftp pod life events masz na 25 września 2 wydarzenia. Tam sie rejestrujesz czy chcesz na 13 czy 19.
Napisane przez stilghar
Witam.
A nie czasem do 48h przed turniejem?
Witam
Wygrałem bilet do turka w Gliwicach na Full Tilt zarejstrowałem się w GRUPIE A
MAIL-a od supportu jeszcze nie otrzymałem
Czy ktoś z Warszawy lub okolić wybiera się na turniej lub może będzie przejżdzał przez Wawe w kierunku Gliwic- szukam transportu
pokryje część kosztów .;
Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim uczestnikom
Napisane przez camal007
Witam
Wygrałem bilet do turka w Gliwicach na Full Tilt zarejstrowałem się w GRUPIE AMAIL-a od supportu jeszcze nie otrzymałem
![]()
Czy ktoś z Warszawy lub okolić wybiera się na turniej lub może będzie przejżdzał przez Wawe w kierunku Gliwic- szukam transportu
![]()
![]()
pokryje część kosztów .;
Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim uczestnikom
![]()
Podłączam się do pytania o transport.
gg: 4480241
Witam
Także się zakwalifikowałem.
Gdzie potwierdzić przybycie ? I z czym tam jechać ? dowód osobsity wystarczy ?
tez bym sie zabral z warszawy ewentualnie moze ktos chce wspolnie jechac pociagiem?
Ktos wie jak tam noclegi wygladaja?
Generalnie jak ma ten turniej wygladac dwie grupy w sobote i w niedziele final?
No to widzę, że z Warszawy jakaś większa wycieczka się szykuje
Też mam już ticketa, no i też się nastawialiśmy z kumplami na pociąg jakiś. Jakby co, to można się jakoś zmówić większą grupą. Tylko ja nie wiem jeszcze czy pojadę, wcisnęli mi hamy pierwszy zjazd na studiach już akurat w ten weekend
Witam
Sprawdziłem rozkład jazdy pociągów - z D.Centralnego 6:50 25.09.10 do Katowic w katowicach będzie o 10:48 i o 11:30 TLK do Gliwic o 12:00 będzie na miejscu .
Koszt biletu w jedną strone -55zł
Więc jeżeli ktoś się wybiera na Turka z wawy moze się przyłączy
Numer gg - 20428668
POzdRawiam
Napisane przez SnikerS89
No to widzę, że z Warszawy jakaś większa wycieczka się szykujeTeż mam już ticketa, no i też się nastawialiśmy z kumplami na pociąg jakiś. Jakby co, to można się jakoś zmówić większą grupą. Tylko ja nie wiem jeszcze czy pojadę, wcisnęli mi hamy pierwszy zjazd na studiach już akurat w ten weekend
![]()
Ja też mam zajecia
ale przepraszam za to : "jebać szkołe"
Turniej chyba trwa jeden dzien
A grupa zaczyna o 13
B grupa zaczyna o 19
Ezkalop wyslij mi arty z MTT do srebra jak mozesz na maila renoxd@o2.pl
Nie gralem jakis czas i mi status padl a poduczylbym sie do tego turnieju jak juz jade
pzdr
turniej trwa dwa dni. no chyba że nie przetrwasz pierwszego to grasz tylko jeden. A wygląda to tak:
-osoby zapisane na 13 grają 11-12 levelów blindów i po tym czasie osoby które przetrwają i nie odpadły przychodzą w niedziele kończyć turniej z osobami które przetrwają tyle samo levelów z grupy drugiej dnia pierwszego czyli z godziny 19. Jak odpadniesz 1 dnia to możesz spokojnie wracać do domu, ale chyba nikt po to tam nie jedzie
szkoda ze nie oplacaja noclegu osobom ktore beda walczyc takze w niedziele ...
Jakies tanie hotele w poblizu szukal ktos juz ?