Przejdź do forum
Polish Poker Champi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polish Poker Championship

1,153 Posty
250 Użytkownicy
0 Reakcje
123.9 K Wyświetlenia
GoPablo
PokerStrategist

Ja dostałem przed chwilą coś takiego:

Gratulacje, zakwalifikowałeś się do udziału w Mistrzostwach Regionalnych Pomorskie na żywo, organizowanych w dniu 14-15.05.2010 w Soprano, Al. Rzeczypospolitej 3, Gdańsk. Przyznaliśmy Ci Tournament Ticket (Bilet turniejowy) , którego musisz użyć, aby potwierdzić swoją obecność w turnieju. Musisz zagrać w swoim turnieju o godzinie: A: 13:00 lub B: 19:00 CET. (W przypadku wydarzeń dwudniowych zwycięzcy zagrają ponownie w drugim dniu.) Aby potwierdzić obecność w wybranych przez Ciebie Mistrzostwach Regionalnych Pomorskie, zaloguj się na swoje konto Full Tilt Poker i wykonaj następujące kroki: * Otwórz menu Lobby znajdujące się na górze lobby gry Full Tilt Poker i wybierz Wybierz widok lobby > Widok standardowy * Ustaw filtry w obszarze wyszukiwania na Turniej, Na żywo, Wszystkie, Wszyst. rodz. i Freeroll/FTPs * Szukaj wybranego przez Ciebie turnieju Polish Champ - Pomorskie * Wybierz Zarejestruj się i kliknij na opcję Bilet Uwaga: jeśli nie zarejestrujesz się do powyższego turnieju, nie będziesz mógł wziąć udziału w Mistrzostwach Regionalnych, a Twój Tournament Ticket (Bilet turniejowy) wygaśnie. W przypadku rejestracji obowiązuje zasada "kto pierwszy, ten lepszy". Aby sprawdzić status swoich Tournament Tickets (Biletów turniejowych), przejdź do Kasjera i kliknij na Wyświetl bilety. Powodzenia w turnieju, Full Tilt Poker

Tylko z powyższego tekstu nie wynika, czy mam się szykować na piątek na turniej A czy B. Dodam, że muszę dojechać z Warszawy więc trochę robi mi to różnice.

P.S. Godzina 13:00 CET, to która to będzie na nasze??? :-)

rimfiztrik
PokerStrategist

13:00?

po lekturze wikipedii zwątpiłem i ręki nie dam se uciąć... http://pl.wikipedia.org/wiki/Czas_%C5%9Brodkowoeuropejski

brommy
Elite Grinder

CET - Central European Time =)

czyli nasz :D

rimfiztrik
PokerStrategist

Też mi się tak wydawało, ale:

"W Polsce czas środkowoeuropejski obowiązuje w zimie (tj. od ostatniej niedzieli października do ostatniej niedzieli marca)." (za wikipedią)

Szukam 2 miejsc na przejazd z Warszawy do Gdańska. (oczywiście składka paliwowa)
Nie wiadomo jak odpadniemy więc na razie w jedną stronę.

GG: 6218143
Mail: teddypl@wp.pl

Pozdrawiam
Tadeusz

GoPablo
PokerStrategist

Teddy odpowiedziałem Ci na maila i podałem do siebie telefon. Zadzwoń to pogadamy.

portal348
PokerStrategist

mam pytanie a jak sie ktos dostanie do turnieju i nie bd mogl przyjechac to mze komus sprzedac bilet lub wymienic za pkt albo kase?

Rodri85PL
PokerStrategist

nie

Ktoś może wie coś wiecej oprocz terminów? :) Jutro turniej a szczegóły to jedna wielka zagadka

i jak się turniej udał? może ktoś ujawni jakieś szczegóły dotyczące samej organizacji itp itd..

azg
azg
PokerStrategist

Z tego co czytałem na innym forum, organizacja była rewelacyjna. Świetna oprawa, atmosfera i kamery przy FT! :)
Galeria z turnieju w Gdańsku (nie moja)

rimfiztrik
PokerStrategist

Organizacja 10/10. Super atmosfera, a stół telewizyjny to wbił mnie w podłogę. Ale mogę nie być obiektywny- w końcu wygrałem cały turniej :)

kroszo
PokerStrategist

super sprawa, szkoda ze nie wiedzialem wczesniej o satelitkach :)) no i pula moglaby byc wieksza ;d

Rodri85PL
PokerStrategist

A mieli podgląd w Wasz karty? Bo na stole "okienek" nie widać...

kochanowsky
PokerStrategist

jakiś filmik coś ?

portal348
PokerStrategist

a jakie nagrody byly?

masterxaz
PokerStrategist

1m 430$ 2m 285$ i dalej też jakieś $$, oprócz tego jakieś gadżety podostawali

rimfiztrik
PokerStrategist

Podgląd był.

Jak na mój gust, już za same hostessy powinno być 10/10 ;d
:facepalm: :D

kongobongo
PokerStrategist

no to ładnie się porobiło, kroczek w dobrą stronę !

BTW Gratulacje wygranej!
:f_thumbsup: