Ja również z Wrocławia jadę i jeśli nie znajdzie się dobra duszyczka z samochodem, to podobnie jak kolega wyżej pociągiem o 11:00. ;-)
Orientuje się ktoś w jakim miejscu będzie rozgrywał się turniej ? Ja też będę jechał z Wrocławia, prawdopodobnie pociągiem
Nie ma jeszcze nigdzie info na temat miejsca, mój wild guess to Hotel Festival, ale zaznaczam, że to tylko mój strzał.
witam!
Również wygrałem bilet do Opola ale nie mam możliwości pojechać na ten turniej. Czy istnieje możliwość oddania/odsprzedania tego biletu innej osobie ?
Jeżeli tak to chętnie odsprzedam taki bilet nr gg 4085466.
Turniej odbędzie się w Hotelu Mercure na ul. Krakowskiej 57/59.
Co do odsprzedawania biletów - radziłbym tego nie robić, ale to tylko moja sugestia
Napisane przez Karooluch
Turniej odbędzie się w Hotelu Mercure na ul. Krakowskiej 57/59.
A skąd masz to info, pewne?
Pociag jest dokladnie o 11?nie lepiej jakims wczesniejszym?Bankowo na czas nie przyjedzie.
Napisane przez keicaMpl
Napisane przez Karooluch
Turniej odbędzie się w Hotelu Mercure na ul. Krakowskiej 57/59.A skąd masz to info, pewne?
Tak to pewne
Takie samo info dostaniecie w mailach od FTP.
Pozdrawiam
Napisane przez bogozzz
Pociag jest dokladnie o 11?nie lepiej jakims wczesniejszym?Bankowo na czas nie przyjedzie.
Ten o 11:00 jest we Wrocławiu podstawiany więc na pewno będzie o tej godzinie. Nawet jeśli będzie jechał trochę dłużej niż zwykle to i tak zdążymy bo jeśli turek jest rzeczywiście w hotelu Mercure to z dworca tam jest bardzo blisko.
Ktoś może ogarnia co się dzieje ze strukturą wypłat w finale? Zrobiło się 45 miejsc płatnych, a w ogole znikneło wwyróżnienie głównej nagrody...hmm
Nic nie poznikało, powtórka z Tupetu Polski nam nie grozi. Na stronie FTP dot. PPC jest wyraźnie napisane, że pakiety są dodatkiem do nagród pieniężnych..
jeśli jest jeszcze ktoś zainteresowany z Warszawy, Płocka lub okolic to mam jeszcze jedno miejsce w samochodzie do Opola
gg://6927489
Napisane przez sojowyjarz
Ktoś może ogarnia co się dzieje ze strukturą wypłat w finale? Zrobiło się 45 miejsc płatnych, a w ogole znikneło wwyróżnienie głównej nagrody...hmm
Pula nie zmieniła się - 3 pakiety są przewidziane dla pierwszych miejsc jako dodatek do nagród pieniężnych.
Zmieniło się to jedynie w lobby, bo w wcześniej wygladało to tak, jakby 4 osoba miała wygrać więcej niż osoba na miejscu 3.
Teraz będzie tak, że 1 osoba dostaję pieniądzie (w tym momencie to 6240$) + pakiet na Main Event WSOP.
2 osoba = pakiet na Side Event WSOP (+ 4056$).
3 osoba = pakiet na Side Event WSOP (+ 3120$).
4 miejsce i dalej to już tylko pula pieniężna.
Wydaje mi się, że to dość atrakcyjna pula
Napisane przez gural10
jeśli jest jeszcze ktoś zainteresowany z Warszawy, Płocka lub okolic to mam jeszcze jedno miejsce w samochodzie do Opolagg://6927489
Możesz podać swój e-mail?
Skąd dokładnie ruszacie? O której?
Ile osób? No i po ile zrzutka?
Pozdr.
Napisane przez Karooluch
Napisane przez sojowyjarz
Ktoś może ogarnia co się dzieje ze strukturą wypłat w finale? Zrobiło się 45 miejsc płatnych, a w ogole znikneło wwyróżnienie głównej nagrody...hmmPula nie zmieniła się - 3 pakiety są przewidziane dla pierwszych miejsc jako dodatek do nagród pieniężnych.
Zmieniło się to jedynie w lobby, bo w wcześniej wygladało to tak, jakby 4 osoba miała wygrać więcej niż osoba na miejscu 3.
Teraz będzie tak, że 1 osoba dostaję pieniądzie (w tym momencie to 6240$) + pakiet na Main Event WSOP.
2 osoba = pakiet na Side Event WSOP (+ 4056$).
3 osoba = pakiet na Side Event WSOP (+ 3120$).
4 miejsce i dalej to już tylko pula pieniężna.
Wydaje mi się, że to dość atrakcyjna pula
![]()
Domyślałem się właściwie takiego scenariusza i jestem z niego zadowolony. Brakuje po prostu 'dopowiedzenia'
Napisane przez Szkodnick
Napisane przez gural10
jeśli jest jeszcze ktoś zainteresowany z Warszawy, Płocka lub okolic to mam jeszcze jedno miejsce w samochodzie do Opolagg://6927489
Możesz podać swój e-mail?
Skąd dokładnie ruszacie? O której?
Ile osób? No i po ile zrzutka?![]()
Pozdr.
najlepiej odezwij się do mnie na gg - 6927489 , to wtedy się jakoś dogadamy
Slyszeli co sie dzieje z pkp kino za darmo... jak planowo wyjedziemy to bedzie sukces
O sytuacji w ruchu pociągów można poczytać tutaj http://www.kow.com.pl/infokolej/ . Więc planujcie ludzie
Napisane przez keicaMpl
O sytuacji w ruchu pociągów można poczytać tutaj http://www.kow.com.pl/infokolej/ . Więc planujcie ludzie![]()
Coś nie działa ta Twoja strona
Przy okazji, może jedzie ktoś z WLKP do Opola? Jestem z Ostrzeszowa i jak nie trzeba by było jechać pociągiem to byłbym przezadowolony.
gg:3480009
Pozdrawiam