Przejdź do forum
Polish Poker Champi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polish Poker Championship

1,153 Posty
250 Użytkownicy
0 Reakcje
124 K Wyświetlenia

Ja również z Wrocławia jadę i jeśli nie znajdzie się dobra duszyczka z samochodem, to podobnie jak kolega wyżej pociągiem o 11:00. ;-)

Orientuje się ktoś w jakim miejscu będzie rozgrywał się turniej ? Ja też będę jechał z Wrocławia, prawdopodobnie pociągiem ;)

Nie ma jeszcze nigdzie info na temat miejsca, mój wild guess to Hotel Festival, ale zaznaczam, że to tylko mój strzał. ;)

witam!
Również wygrałem bilet do Opola ale nie mam możliwości pojechać na ten turniej. Czy istnieje możliwość oddania/odsprzedania tego biletu innej osobie ?
Jeżeli tak to chętnie odsprzedam taki bilet nr gg 4085466.

Turniej odbędzie się w Hotelu Mercure na ul. Krakowskiej 57/59.

Co do odsprzedawania biletów - radziłbym tego nie robić, ale to tylko moja sugestia :)

aha . Czyli w tym przypadku bilet po prostu przepada ? Dzięki za info.

Napisane przez Karooluch

A skąd masz to info, pewne?

bogozzz
PokerStrategist

Pociag jest dokladnie o 11?nie lepiej jakims wczesniejszym?Bankowo na czas nie przyjedzie.

Napisane przez keicaMpl

Napisane przez Karooluch

A skąd masz to info, pewne?

Tak to pewne :) Takie samo info dostaniecie w mailach od FTP.

Pozdrawiam

Napisane przez bogozzz
Pociag jest dokladnie o 11?nie lepiej jakims wczesniejszym?Bankowo na czas nie przyjedzie.

Ten o 11:00 jest we Wrocławiu podstawiany więc na pewno będzie o tej godzinie. Nawet jeśli będzie jechał trochę dłużej niż zwykle to i tak zdążymy bo jeśli turek jest rzeczywiście w hotelu Mercure to z dworca tam jest bardzo blisko.

sojowyjarz
PokerStrategist

Ktoś może ogarnia co się dzieje ze strukturą wypłat w finale? Zrobiło się 45 miejsc płatnych, a w ogole znikneło wwyróżnienie głównej nagrody...hmm

Nic nie poznikało, powtórka z Tupetu Polski nam nie grozi. Na stronie FTP dot. PPC jest wyraźnie napisane, że pakiety są dodatkiem do nagród pieniężnych..

gural10
Legacy Member

jeśli jest jeszcze ktoś zainteresowany z Warszawy, Płocka lub okolic to mam jeszcze jedno miejsce w samochodzie do Opola :D gg://6927489

Napisane przez sojowyjarz
Ktoś może ogarnia co się dzieje ze strukturą wypłat w finale? Zrobiło się 45 miejsc płatnych, a w ogole znikneło wwyróżnienie głównej nagrody...hmm

Pula nie zmieniła się - 3 pakiety są przewidziane dla pierwszych miejsc jako dodatek do nagród pieniężnych.

Zmieniło się to jedynie w lobby, bo w wcześniej wygladało to tak, jakby 4 osoba miała wygrać więcej niż osoba na miejscu 3.

Teraz będzie tak, że 1 osoba dostaję pieniądzie (w tym momencie to 6240$) + pakiet na Main Event WSOP.

2 osoba = pakiet na Side Event WSOP (+ 4056$).

3 osoba = pakiet na Side Event WSOP (+ 3120$).

4 miejsce i dalej to już tylko pula pieniężna.

Wydaje mi się, że to dość atrakcyjna pula :)

Szkodnick
Oldschool Grinder

Napisane przez gural10
jeśli jest jeszcze ktoś zainteresowany z Warszawy, Płocka lub okolic to mam jeszcze jedno miejsce w samochodzie do Opola :D gg://6927489

Możesz podać swój e-mail?
Skąd dokładnie ruszacie? O której?
Ile osób? No i po ile zrzutka? :)
Pozdr.

sojowyjarz
PokerStrategist

Napisane przez Karooluch

Napisane przez sojowyjarz

Pula nie zmieniła się - 3 pakiety są przewidziane dla pierwszych miejsc jako dodatek do nagród pieniężnych.

Zmieniło się to jedynie w lobby, bo w wcześniej wygladało to tak, jakby 4 osoba miała wygrać więcej niż osoba na miejscu 3.

Teraz będzie tak, że 1 osoba dostaję pieniądzie (w tym momencie to 6240$) + pakiet na Main Event WSOP.

2 osoba = pakiet na Side Event WSOP (+ 4056$).

3 osoba = pakiet na Side Event WSOP (+ 3120$).

4 miejsce i dalej to już tylko pula pieniężna.

Wydaje mi się, że to dość atrakcyjna pula :)

Domyślałem się właściwie takiego scenariusza i jestem z niego zadowolony. Brakuje po prostu 'dopowiedzenia' ;)

gural10
Legacy Member

Napisane przez Szkodnick

Napisane przez gural10

Możesz podać swój e-mail?
Skąd dokładnie ruszacie? O której?
Ile osób? No i po ile zrzutka? :)
Pozdr.

najlepiej odezwij się do mnie na gg - 6927489 , to wtedy się jakoś dogadamy

bogozzz
PokerStrategist

Slyszeli co sie dzieje z pkp kino za darmo... jak planowo wyjedziemy to bedzie sukces

O sytuacji w ruchu pociągów można poczytać tutaj http://www.kow.com.pl/infokolej/ . Więc planujcie ludzie ;)

cihys
PokerStrategist

Napisane przez keicaMpl
O sytuacji w ruchu pociągów można poczytać tutaj http://www.kow.com.pl/infokolej/ . Więc planujcie ludzie ;)

Coś nie działa ta Twoja strona ;)

Przy okazji, może jedzie ktoś z WLKP do Opola? Jestem z Ostrzeszowa i jak nie trzeba by było jechać pociągiem to byłbym przezadowolony.

gg:3480009

Pozdrawiam