Żeby obejść polskie prawo , mówi się o tym punkty rankingowe, a tak na prawde są to dolary.
hmm... wie ktoś przypadkiem kiedy przysyłają potwierdzenie udziału do turnieju i info dotyczące szczegółów samego turnieju? Zakwalifikowałem się do Sopotu i żadnego odzewu dotychczas nie otrzymałem od FTP.
dzięki...
Tak przy okazji ponawiam pytanie: kto z Wawy wybiera się na ten turniej? istnieje możliwość(70%) że wyczaruje jakieś autko, mógłbym zabrać trzy osoby. Gdybyśmy się zrzucili na paliwo koszty były by mniejsze niż przejazd pociągiem.
Witam wszystkich!!
W niedziele czyli 25.lipca bede wracał samochodem z Sopotu do Warszawy. Bede mial 2 wolne miejsca, a wiec kto jest chetny/e prosze o kontakt na mail : kiziak2000@wp.pl lub na tel. 600 972 913
Zmieniły się godziny poszczególnych turniejów w Sopocie tak, więc sprawdźcie czy wam to nie koliduje z przyjazdem na daną godzinę... DAY 1A startuje o 11. DAY 1B o 16.
myślicie, że jest możliwość przepisania z godz 11 na 16??
jak tak to podajcie jakieś pomocne informacje :))
peace
Napisane przez Karooluch
Zmieniły się godziny poszczególnych turniejów w Sopocie tak, więc sprawdźcie czy wam to nie koliduje z przyjazdem na daną godzinę... DAY 1A startuje o 11. DAY 1B o 16.
skad to niby wiesz?
Napisane przez IGieeR
skad to niby wiesz?
Bo jestem jednym z organizatorów. Poza tym na sofcie też zmieniła się godzina.
Napisane przez Karooluch
Napisane przez IGieeR
skad to niby wiesz?
Bo jestem jednym z organizatorów. Poza tym na sofcie też zmieniła się godzina.
Szkoda, że nie dostaliśmy żadnego maila. Szkoda też że nie można się przerejestrować...
Maila z informacją dostaniecie w środę. (zawsze mail wysyłany jest po wstępnym okresie rejestracji)
Co do przerejestrowania - z racji tego, że do zmiany godziny zostaliśmy niejako zmuszeni przez czynnik zewnętrzny - nie będzie problemu z wpisaniem was na listę na którąkolwiek z części dnia pierwszego o ile wygraliście TICKET.
Tak, więc jeśli przez fakt zmiany godziny nie możecie przyjść dajmy na to 11.00, możecie spokojnie pojawić się o 16 i nikt z tego problemu nie będzie robił.
Napisane przez Karooluch
Maila z informacją dostaniecie w środę. (zawsze mail wysyłany jest po wstępnym okresie rejestracji)Co do przerejestrowania - z racji tego, że do zmiany godziny zostaliśmy niejako zmuszeni przez czynnik zewnętrzny - nie będzie problemu z wpisaniem was na listę na którąkolwiek z części dnia pierwszego o ile wygraliście TICKET.
Tak, więc jeśli przez fakt zmiany godziny nie możecie przyjść dajmy na to 11.00, możecie spokojnie pojawić się o 16 i nikt z tego problemu nie będzie robił.
Jak to będzie się odbywać? Mail do supportu? Czy po prostu przyjazd przed 16 by się zarejestrować na sesje popołudniową?
Napisane przez ricardozz
Jak to będzie się odbywać? Mail do supportu? Czy po prostu przyjazd przed 16 by się zarejestrować na sesje popołudniową?
Wystarczy przyjazd przed 16. Jeśli zarejestrowałem sie na 11 i będziesz na tamtej liście nie będzie z tym wielkiego problemu, żebyś zagrał o 16.