.
Napisane przez trzcinsky
Napisane przez bMh
jak Ci tam poszlo trzcina?z 15k na 22k. później out. AK< AQ.
no no... lubi sobie dodać
Napisane przez julesvegajulesvega
a jakieś zdjęcia były robione, są gdzieś na stronce ?
robili, ale na razie chyba nigdzie nie ma.
zdjecia beda wrzucone na fejsie polishrounders wiec tam radze zagladac.
Wiesz jak tam ten donk co mnie wywawil? Jak mu szlo
czołem
Tak się składa, że zakwalifikowałem się niechcący do turnieju w Sopocie. Zamierzam się wybrać, zastanawiam się, czy nie znalazłby się ktosik z Wawy, kto również się wybiera.
Dziś ja z kumplem z wawy się zakwalifikowaliśmy do Sopotu podróż pewnie pogięciem.
Motywem przewodnim owej imprezy stał się filmik opublikowany niedawno w Internecie, w którym gracz „Adam Sz." przedstawia swoja niekonwencjonalną rozgrywkę pokerową. Za sprawą tego materiału na sali cały czas było słychać: „pósh or fold" „hold on, one time please" czy „wszyscy blefują".
"Na tym poziomie doszło też do eliminacji gracza w wyniku popełnionego przez niego błędu. "Kfiatu1987" zagrał swojego all ina z MP za 50,000, a zawodnik będący na SB powiedział call, myśląc że sprawdza tylko do dużego blinda. Zagranie zostało rozpatrzone jako sprawdzenie all ina i na show downie zobaczyliśmy, że musi zmierzyć się z rywala. Mocniejsza ręka utrzymała się, a niepocieszony gracz musiał odejść od stołu. Będzie to na pewno nauczka na przyszłość, by być czujnym i uważać na to co dzieje się na stole."
Dowalajcie mi jeszcze
Napisane przez mazaq
Motywem przewodnim owej imprezy stał się filmik opublikowany niedawno w Internecie...
Napisane przez BartBir
mazaq podaj link do filmiku![]()
Napisane przez mazaq
jakiego filmiku![]()
Napisane przez vikarsky
Napisane przez mazaq
Motywem przewodnim owej imprezy stał się filmik opublikowany niedawno w Internecie...Napisane przez BartBir
mazaq podaj link do filmiku![]()
Napisane przez mazaq
jakiego filmiku![]()
![]()
to stąd jest.
nie odpuszczam
chodziło o podanie linku do filmiku adama sz z którego się naśmiewaliście, a ty mi podałeś link do wyników z ostatniego turnieju wielkie dzięki