lepiej w A czy w B ?
Widocznie ludziom bardziej pasuje przyjść wcześniej.
Mi tak samo, bo później możliwe,że do roboty idę, więc wole zacząć o 13.
Na 19 po prostu bedzie większy luz.
Aha czyli obojetnie kiedy sie wpisze i tak bede gral?? tylko ze jeden truniej zaczyna sie o 13 a drugi o 19 tak?
ale na czym to polega ten o 19 osobno czy jak>??
i ile osob wchodzi na ndzielny turniej itd..
http://www.fulltiltpoker.com/pl/polish-poker-championship-2010/rules
Tu są zasady itp , a tak btw to pozostaje czekac na maila od ftp w sprawie co gdzie i jak
Wie ktoś może gdzie turniej będzie rozgrywany? Może ktoś ma kontakt z osobami odpowiedzialnymi za organizację w Szczecinie? Bo przyjeżdżamy na turka z daleka i warto byłoby jakieś lokum ogarnąć, ale żeby nie okazało się, że jest to po przeciwnej stronie miasta
nikt jeszcze nic nie wie. a szczecin duzy nie jest wiec nie boj sie o to ze na drugi koneic miasta bedziesz musial jechac
Napisane przez bMh
nikt jeszcze nic nie wie. a szczecin duzy nie jest wiec nie boj sie o to ze na drugi koneic miasta bedziesz musial jechac![]()
imo jak nie wiesz sam to nie pisz glupot ze nie jest nigdzie napisane wystaczy troche zainteresowania.
info ze strony pfps.pl
Mistrzostwa Woj. Zachodnio-Pomorskiego
Rondo Hermana Hakena,
70-001 Szczecin
Hotel Silver & Gokart Center sala konferencyjna Monza i Monaco
10.07.2010
start: godz 12.00
poczatek rejestracji godz 11.30 w recepcji zawodów.
ale poziom tych satelitek to nędza traka ze szok. A silver fajny hotelik można będzie na gokartach pojeździć
Dzięki efektaxe. Przyznaję, że na pfps.pl nie zajrzałem
W takim razie do zobaczenia w Szczecinie
Zastanawiam się jeszcze czy zapisy na dzień 1B również będą od 11.30 czy pół godziny przed rozpoczęciem, czyli 18.30, ale tego pewnie się nie dowiemy do soboty
Ja na bank bede jechal samochodem wiec mam 4 miejsca (jezeli herek sie zakwalifikuje to 3) wiec moge z centrum z jednego umowionego miejsca zabrac te osoby.
A tak w ogole przed tym turkiem mozna by sie zobaczyc i poznac typu siema jestem krzyziu i jestem alkoholikiem czy cos takiego.
Napisane przez krzyziu1
Ja na bank bede jechal samochodem wiec mam 4 miejsca (jezeli herek sie zakwalifikuje to 3) wiec moge z centrum z jednego umowionego miejsca zabrac te osoby.A tak w ogole przed tym turkiem mozna by sie zobaczyc i poznac typu siema jestem krzyziu i jestem alkoholikiem czy cos takiego.
czyli skad?
powiedz przez jakie miasta wieksze jedziesz
tzn chodzi ci o centrum szczecina czy centrum polandii??
Ja jadę z Torunia, będę na pewno jechał przez Bydgoszcz, Piłę, Stargard Szczeciński i parę innych miast, potem wrzucę listę. Jak ktoś chętny to pisać na pm.
Napisane przez carl0s85
Napisane przez krzyziu1
Ja na bank bede jechal samochodem wiec mam 4 miejsca (jezeli herek sie zakwalifikuje to 3) wiec moge z centrum z jednego umowionego miejsca zabrac te osoby.A tak w ogole przed tym turkiem mozna by sie zobaczyc i poznac typu siema jestem krzyziu i jestem alkoholikiem czy cos takiego.
czyli skad?
powiedz przez jakie miasta wieksze jedziesztzn chodzi ci o centrum szczecina czy centrum polandii??
no z centrum szczecina
bede jechal na ta godzine wczesniejsza kolo 11.30.