Przejdź do forum
Opóźnienie z rakeba...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Opóźnienie z rakebackiem

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
693 Wyświetlenia

Od 11 lutego czekam na rakeback, zdarzają im się czasem aż takie opóźnienia?
Nie wydawałem żadnych full tilt pionts, nie wyrabiałem żadnych bonusów, nie robiłem wpłat, ani wypłat, grałem codziennie od ponad miesiąca, wcześniej zawsze miałem rakeback na czas.

edit:

# Kiedy otrzymam rakeback ? Rakeback jest przyznawany w każdy piątek za okres od wtorku do poniedziałku poprzedniego tygodnia. Czasami możesz doświadczyć opóźnień w otrzymaniu rakeback , prosimy abyś poczekał do poniedziałku , jeśli wtedy dalej nie będziesz miał rakeback to skontaktuj się z naszym supportem (ticket).

w takim razie temat można zamknąć, poczekam do jutra.

8 odpowiedzi

Cześć Tokarwwl,

widzę, że sam znalazłeś odpowiedź na własne pytanie.
Cieszę się, że się wyjaśniło.
Rakeback powinieneś otrzymać w piątek 18 lutego, jeżeli jednak nic nie otrzymasz, to proszę o napisanie ticketa do naszego supportu.

Pozdrawiam.

Napisane przez dohpaZ
Cześć Tokarwwl,

widzę, że sam znalazłeś odpowiedź na własne pytanie.
Cieszę się, że się wyjaśniło.
Rakeback powinieneś otrzymać w piątek 18 lutego, jeżeli jednak nic nie otrzymasz, to proszę o napisanie ticketa do naszego supportu.

Pozdrawiam.

ja nie dostałem jeszcze rakebacku za okres od 1 do 8 lutego, mam już pisać ticketa, czy jeszcze poczekać do końca dzisiejszego dnia.
Ostatnio rakeback dostałem 4 lutego(piątek)m na ten RB czekam już od piątku i na razie cisza :)

Czasami przesłanie rakenack może się opóźnić o dzień roboczy, ale są to wyjątki, a nie reguła.
Poczekaj może do jutra i wtedy zapytaj supportu.

U mnie też na razie cisza :)

A obliczałeś dokładnie z działu FAQ Rakeback ? bo jeśli wyrabiałeś jakiś bonus czy coś to może po prostu nie przysługuje Ci rakeback w tym tygodniu

Pozdrawiam

no nic nie doszło, czas wysłać ticketa, choć nie wiem czy to nie ma związku z wyrabianem bonusu, za first depo, choć tydzień temu mimo wszystko i wyrabiania bonusu, coś tam dostałem :)

Wyszło, że jednak first depo, zjadł mi cały rakeback :P

Uprzejmie informuję, że Twój rakeback jest obliczany od prowizji netto, a więc za wygenerowany rake do wysokości wyrobionego bonusu nie przysługuje ci rakeback (gdyż masz wtedy ujemny net rake). Jak tylko wygenerujesz wystarczająco dużo rake'u aby odrobić straty, rakeback ponownie będzie Ci naliczany

Cieszę się, że jednak wszystko się wyjaśniło.