Przejdź do forum
obawa przed banem

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] obawa przed banem

15 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,098 Wyświetlenia
demii

Witam. Mam pewien dylemat ponieważ moja dziewczyna grała trochę na FTP, ale doszła do wniosku, ze nie ma czasu już na pokera i powiedziała że mogę grać na jej koncie. Mam swoje konto na FTP ale puste, nigdy wcześniej nie używane. A wiec, jeśli będę grał na moim PC na koncie dziewczyny, a po jakimś czasie przeleje te pieniądze na moje konto to będą z tego jakieś konsekwencje?

14 odpowiedzi
Nomedes

prawdopodobnie takie ze aby je wyplacic ze swojego konta i tak bedziesz musial nimi obrocic plus masz praktycznie pewne ze bedzie potrzebna weryfikacja czyli bedzie zwloka lekka, latwiej od razu przelac i grac nimi na swoim koncie no chyba ze to nieuwolniony kapital startowy to moga sie rzeczywiscie przyczepic :D

demii Autor wątku
demii

właśnie zostało jej jeszcze trochę ftpp do uwolnienia kapitału i musiałbym trochę pograć na nim żebym mógł coś przelać na swoje konto. Trochę nie bardzo bo obawiam się, że jeśli pogram na jej koncie i po przelewie będę grał już na swoim to przyczepią się o grę na 2 kontach z tego samego ip ;/

casalinga87

Graj na jej koncie, wypłać pieniądze na jej moneybookers, przelej pieniądze z jej MB na swoje, wypłać na swoje konto.

demii Autor wątku
demii

to jest najlepszy sposób moim zdaniem, też nad tym myślałem, ale muszę jej po to zakładać specjalnie MB bo jeszcze nie ma :)

Witaj demi,

mam nadzieję, że Twoja dziewczyna oraz Ty jesteście świadomi, że udostępnianie własnego konta osobom trzecim jest zabronione. Jeżeli z tego powodu wynikną jakieś nieprzyjemności, to możecie mieć pretensje tylko i wyłącznie do samych siebie.

Pozdrawiam,
dohpaZ

PS.: Tak, najpierw musisz założyć konto Moneybookers na nazwisko dziewczyny ;)

GaaraR

Co Wy z tym Moneybookers? Nie można po prostu via VISA przelać tych pieniędzy? Ja tak zawsze wybieram i w kilka dni dochodzą, a nie trzeba się z niczym bawić, mam od razu na swoim koncie bankowym. Nigdy nie przechodziłem żadnej weryfikacji. Tak więc polecam Ci przelać po prostu na kartę płatniczą :)

prawdopodobnie takie ze aby je wyplacic ze swojego konta i tak bedziesz musial nimi obrocic plus

Obrócić nawet gdy to nie był bonus?

Aimboy

Zaznaczę, że nie przeczytałem wszystkich wypowiedzi, za co przepraszam, ale idę spać zaraz :D

Jak dla mnie bezprzypałowo powinno to wyglądać w ten sposób, grasz na koncie dziewczyny, uwolniłeś kapitał - przelewasz na swoje konto FTP. Możliwe, że się mylę, bo nie znam dokładnie procedur tam obowiązujących, ale chyba nie powinien być to jakiś problem.

adramalech

Napisane przez GaaraR
Co Wy z tym Moneybookers? Nie można po prostu via VISA przelać tych pieniędzy? Ja tak zawsze wybieram i w kilka dni dochodzą, a nie trzeba się z niczym bawić, mam od razu na swoim koncie bankowym. Nigdy nie przechodziłem żadnej weryfikacji. Tak więc polecam Ci przelać po prostu na kartę płatniczą :)

Nie wszyscy chcą mieć "tą" kasę od razu na koncie ;)

Wypłata z danego konta musi być na Moneybookers zarejestrowanym z tymi samymi danymi co konto na FTP, to samo tyczy się wpłaty :)

Pozdrawiam

demii Autor wątku
demii

tylko jak czytam te tematy, jakie to ludzie maja problemy z wypłatami w ftp to odechciewa mi się tam grac. Po co przesyłać skany rachunków lub wyciągów jak nie jest się osoba pracująca wiec z tym będzie problem. A tutaj jeszcze będę musiał pofatygować dziewczynę żeby przesyłała jakieś dokumenty ;/

Nomedes

Napisane przez saydak

prawdopodobnie takie ze aby je wyplacic ze swojego konta i tak bedziesz musial nimi obrocic plus

Obrócić nawet gdy to nie był bonus?

tak, jest to w jakims stopniu zabezpieczenie przed praniem pieniedzy i hijackiem konta. argumentacja jest taka ze skoro chcesz te pieniadze wyplacic to po co je przelewasz na inne konto zamiast wyplacic bezposrednio?

Nomedes

demii ludzie maja problem z wyplatami bo jak widzisz w wiekszosci cos kombinuja :facepalm:

ja mam konto na FTP od 2 lat i robilem pare wplat i wyplat na drobne sumy bezposrednio przez karte kredytowa i nie mialem zadnych problemow

Witam,

zasady są proste - nie można używać czyjegoś konta pokerowego.

Takie praktyki kończą się najczęściej blokadą konta i utratą wszystkich środków na danym roomie.

Temat zamykam