slyszalem ze nastepny odcinek rozmow w toku ma byc poswiecony ludziom ktorzy przegrali 3 razy QQ
A tak w ogóle to nie da się przegrać dwa razy pod rząd mając seta vs flush draw na flopie. Prawdopodobieństwo wynosi 66-33, a więc wygram dwa razy i raz przegram i tak cały czas. Jak widzicie, nie da się przegrać dwa razy pod rząd.
@bMh
Ja tak gram jeszcze allin preflop od razu z królami, ale zawsze trafiam na asy! Podobno mają FTP coś z tym zacząć robić, bo to błąd kodu.
Napisane przez Wolandooo
A tak w ogóle to nie da się przegrać dwa razy pod rząd mając seta vs flush draw na flopie. Prawdopodobieństwo wynosi 66-33, a więc wygram dwa razy i raz przegram i tak cały czas. Jak widzicie, nie da się przegrać dwa razy pod rząd.@bMh
Ja tak gram jeszcze allin preflop od razu z królami, ale zawsze trafiam na asy! Podobno mają FTP coś z tym zacząć robić, bo to błąd kodu.
to juz wiem dlaczego durrr ostatnio mial prawie 3mln przy stolikach
pewnie martonas to ktos z ftp, a ze sporo wtopil, to wiadome, ze ftp bedzie chcialo odzyskac ta kase, wiec przez jakies 2 tygodnie takie akcje beda normalne, musza podkrecic soft i zgarnac troche na gre
Ale, jeżeli wszyscy przegrywają to kto wygrywa?
Już wiem! To muszą być boty zarządzane przez FTP!!!
P.S. Też miałem dzisiaj dzień cudów. ( Dzisiaj na moją niekorzyść)
"to show the dawn" - w wolnym tlumaczeniu "pokazać świt". Moze zamiast tego lepiej starać sie wygrać na showdownie ?
edit:
widze, ze kolega wyzej poprawil blad, wiec moj maly zarcik jest niekatualny
Napisane przez shin0bi69
"to show the dawn" - w wolnym tlumaczeniu "pokazać świt". Moze zamiast tego lepiej starać sie wygrać na showdownie ?edit:
widze, ze kolega wyzej poprawil blad, wiec moj maly zarcik jest niekatualny![]()
chyba nawet zdazylem to zrobic zanim napisałes posta:)
Napisane przez Wolandooo
@bMh
Mam do odsprzedania taki fajny skryp, ktory zawsze Ci rzuci lepsze karty niz te co ma przeciwnik.
Napisane przez Macias09
Nie spamujesz nie zyjesz![]()
Macias09
Srebro
na forum od: 17.06.2008