Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ocb dzis?

32 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
2,670 Wyświetlenia

slyszalem ze nastepny odcinek rozmow w toku ma byc poswiecony ludziom ktorzy przegrali 3 razy QQ

Wolandooo

A tak w ogóle to nie da się przegrać dwa razy pod rząd mając seta vs flush draw na flopie. Prawdopodobieństwo wynosi 66-33, a więc wygram dwa razy i raz przegram i tak cały czas. Jak widzicie, nie da się przegrać dwa razy pod rząd.

@bMh
Ja tak gram jeszcze allin preflop od razu z królami, ale zawsze trafiam na asy! Podobno mają FTP coś z tym zacząć robić, bo to błąd kodu.

klz03

Napisane przez Wolandooo
A tak w ogóle to nie da się przegrać dwa razy pod rząd mając seta vs flush draw na flopie. Prawdopodobieństwo wynosi 66-33, a więc wygram dwa razy i raz przegram i tak cały czas. Jak widzicie, nie da się przegrać dwa razy pod rząd.

@bMh
Ja tak gram jeszcze allin preflop od razu z królami, ale zawsze trafiam na asy! Podobno mają FTP coś z tym zacząć robić, bo to błąd kodu.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kamil90

to juz wiem dlaczego durrr ostatnio mial prawie 3mln przy stolikach :D pewnie martonas to ktos z ftp, a ze sporo wtopil, to wiadome, ze ftp bedzie chcialo odzyskac ta kase, wiec przez jakies 2 tygodnie takie akcje beda normalne, musza podkrecic soft i zgarnac troche na gre

Ale, jeżeli wszyscy przegrywają to kto wygrywa?

Już wiem! To muszą być boty zarządzane przez FTP!!!

P.S. Też miałem dzisiaj dzień cudów. ( Dzisiaj na moją niekorzyść)

radsonsc

kazda ręka jaka chce doprowadzic do showdownu przegrywa:( mam dosc...

shin0bi69

"to show the dawn" - w wolnym tlumaczeniu "pokazać świt". Moze zamiast tego lepiej starać sie wygrać na showdownie ?

edit:
widze, ze kolega wyzej poprawil blad, wiec moj maly zarcik jest niekatualny :f_biggrin:

radsonsc

Napisane przez shin0bi69
"to show the dawn" - w wolnym tlumaczeniu "pokazać świt". Moze zamiast tego lepiej starać sie wygrać na showdownie ?

edit:
widze, ze kolega wyzej poprawil blad, wiec moj maly zarcik jest niekatualny :f_biggrin:

chyba nawet zdazylem to zrobic zanim napisałes posta:)

bMh
bMh

Napisane przez Wolandooo
@bMh

Mam do odsprzedania taki fajny skryp, ktory zawsze Ci rzuci lepsze karty niz te co ma przeciwnik.

moze by tak juz zamknac ?

Macias09

Nie spamujesz nie zyjesz :D

matelusz

Napisane przez Macias09
Nie spamujesz nie zyjesz :D

Macias09
Srebro

na forum od: 17.06.2008

:P :P