Przejdź do forum
Maksymalny buyin nl...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Maksymalny buyin nl2 nl5

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
823 Wyświetlenia

Siema, chciałem się zapytać czy maksymalny buy-in dla nl2 i nl5 jest standardowy, czyli 2 i 5 $? Bo np. na P* dla nl2 maks b. to 5 $, a dla nl5 to 10 $. Od nl10 już jest normalnie czyli 100BB. A jak jest na FLT na tych niższych limitach?

5 odpowiedzi
AKiller89
PokerStrategist

na starsach na tych limitach są stoliki deep bodajże 200bb dlatego też masz tak jak jest.
Ja ogólnie wychodzę z założenia, że gram na max Bi na dany stolik.
Ale możesz oczywiście zagrać 100bb to też nie problem jeżeli grasz bss.
Na Full tilcie o ile dobrze zrozumiałem że o to pytasz masz normalne stoły 100bb jak i deepy 200bb.

Pozdr :f_tongue:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Rozumiem, że mogę grać buyin 2 $ na nl2 na starsach, ale tak czy siak maksymalny buyin wynosi tam 5 $. Tak samo na nl5 maks. b. wynosi 10 $. I to wszystkie stoły na tych dwóch limitach tak wyglądają, nie ma 2 $ dla nl 2. Czyli zrozumiałem, że na FLT są normalne stoły gdzie max buyin dla nl2 wynosi 2$ a nie więcej?

Nomedes
PokerStrategist

tak na FTP są stoły gdzie masz BI 20-100BB, jak i tak zwane "DEEP" gdzie BI 50-200BB

TAK na NL2 też

AKiller89
PokerStrategist

oczywiście że możesz grać bi 100 bb na starsach.
a tak jak Nomades i ja już Ci powiedzieliśmy na FTP są normalne stoły i deepy, masz wybór jakie wolisz grać chociaż jeżeli nie czujesz się dobrze na deepie to graj normalne stoły

Pozdr :f_tongue: :f_tongue:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziękować.