Da się gdzieś zmienić wygląd kart, żeby były takie jak wcześniej, nowo są strasznie nie wyraźne ... w ogóle literki takie rozmazane, nie wiem po co w ogóle coś w tym sofcie zmieniali ...
dołączam się do pytania - wcześniej używałem kart z PS i były bardzo czytelne, to co teraz się tam zrobiło to jakieś dziadostwo do kwadratu. Wszystko rozmazane i nieczytelne, poprzednia wersja była znacznie lepsza.
jakby ktoś znalazł gdzieś karty do aktualnego oprogramowania FTP to fajnie by było jakby linka zamieścił.
Fajny mod. Dodam, że trzeba wyłączyć 4 kolorową talię, aby działał dobrze (chyba, że to jakaś nowsza wersja?).
IMHO idealnie komponuje się z tym backgroundem wrzuconym przez kogoś na 2+2.

a jak to technicznie się robi w oprogramowaniu FTP by używać takich kart?
prosze mi to wytłumaczyć łopatologicznie bo w tych sprawach komputerowych jestem słaby
ja odkryłem ostatnio nowego buga - jak zmaxymalizujecie stół do maxymalnych rozmiarów to karty będą takie jak przed updatem softa.
czwidmo napisał
ja odkryłem ostatnio nowego buga - jak zmaxymalizujecie stół do maxymalnych rozmiarów to karty będą takie jak przed updatem softa.
To nie jest bug. Karty są normalne od jakiejś tam rozdzielczości stolika ♠_wink:
Moim zdaniem kwestia kart to kwestia przyzyczajenia. Ja tez po zobaczeniu tych nowych bylem przez chwile w lekkim szoku. Ale po paru godzinach grania juz mi przypadly do gustu (ani razu nie zdarzylo mi sie, zebym jakas pomylil) i nawet nie pamietam juz jak wygladaly "stare".
P.S. Zamiast szukac rozwiazania problemu wygladu kart lepiej wymyslcie jakis skrypt wylaczajacy magiczne rivery na ftp
Witam, jak ładuję zgodnie z instrukcją karty podane w tym temacie to z jakichś powodów przy stole wyświetlają mi się (zupełnie losowo mam wrażenie) zarówno nowe karty jak i stare
Jakieś pomysły jak to zrobić ewentualnie co mogłem zrobić źle? A i jeszcze jak ktoś się orientuje czy są już zrobione jakieś inne zestawy kart na FTP (najlepiej te PS-owskie sprzed update) to byłbym wdzięczny za link. Pozdrawiam.
Aa spoko zagapiłem się i przeczytałem, że trzeba włączyć czterokolorowe karty. Dzięki.