Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] nl5 sh cash

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
476 Wyświetlenia
Chmielu89

Witam, od około pół roku zmagam się na tej platformie i nie mogę przejść limitu.. wygrywam kilka BI a potem je trace z nadwyżką i odrabiam.. teraz mam swinga -1/2 bankrola... i cięzko mi cokolowiek robić bo np gram swoją Agame i wtapiam TPTK vs set, set vs runer runer, albo flipy pre
pracuje nad mindesetem i jest ok
macie jakieś propozycje?

4 odpowiedzi
Dinopo

Zle grasz... przez pol roku byc ciagle b/e na NL5 to moim zdaniem po prostu zla gra.
Powrzucaj rozdania na forum nawet te gdzie zagrales glupio by zbierac opierdziel. Poszukaj kogos kto moze zagrac z toba wspolna sesje.
Zacznij grac wedlug tabelki (100% ABC) az sie ogarniesz.
W ostatecznosci zmien platforme...

Witaj,

po pierwsze nie ważne ile czasowo grałeś ciekawi mnie ile zagrałeś rozdań przez ten czas ? :D po drugie rzeczwiście to trochę dziwne przegrywać przez taki czas na NL5 gdzie poziom jest bardzo niski i wystarczy grać pod Value, nie trzeba blefować itd .

Przeczytaj wszystkie artykuły NL z sekcji brąz jeszcze raz i oglądnij jakieś filmiki instruktażowe i popatrz na to wszystko krytycznym okiem

Pozdrawiam

Nie chce otwierac nowego tematu, wiec spytam w tym. Wiem, ze wszedzie poziom na micro jest cienki ale chodzi mi o ftp. Czy na NL2 czy NL4 jest znaczaco rozniacy od tego na pokerstars? Chodzi mi o jakis ,,regow''. Czy zdarzaja sie bluff AI itp.

imgoingtomirage

Poziom jest niski wszędzie, a na pewno różnicy pomiędzy ftp a p* nie zauważysz.
Pojęcie reg na mikro stawkach moim zdaniem też jest trochę na wyrost, bo co z tego, że spotykasz graczy regularnych jak są słabi :P.
Też moim zdaniem Chmielu89 robisz coś źle. Przeanalizuj własną grę, albo weź coaching.