i mnie wywalilo z 15 stolow.............
A już myślałem że to u mnie coś przerywa
Może i to lepiej, bo sesja na razie na minus i nie będę tiltował
Miałem odpalone rushe i 2 deepy i się soft całkiem zesrał.. przed tem to z bólami chodził a teraz wielka kupa.. Cały dzień donki sprzedawały mi meega suckouty i jak człowiekowi long run coś oddaje to FTp mówi nie i ch8j, nie ma takiego wygrywania i wiesza softy
@teraz jakoś działa zobaczymy po przerwie
Wyznawcy teorii spiskowych.. SOFT IS RIGGED IMO
To co sie dzieje, od kilkunastu bodajze tygodni to parodia. Rozumiem kilka dni jakas wieksza usterka. Ale to juz kilka/nascie tygodni trwa a jeszcze panowie z supportu czy to pl czy ang chamsko staraja sie zrzucic wine na "twoj provider". Z najlepszego softu na rynku jest soft niegrywalny.
Ciekawe, czy zrobią jakąś akcję przeprosi-nową w stylu freerolle z niesłą kaską dla tych co im turki po anulowali.
Miałem kiedyś coś takiego na 888 i całkiem niezłą kaskę w tym freerolu można było zgarnąć
Napisane przez olczykandre
co mi po tym ze zwroca mi 1 bi jak ja tu walcze o 1 miejsce?
To Ci da, że Ci oddadzą i będziesz miał ten 1 bi, a nie nic? Ewentualnie jak masz podstawy i prowadzisz możesz napisać, że skoro truniej padł w momencie w ktorym prowadziles chcesz wyplate bo bys wygral, tylko przykladowo jak ktos nie prowadzi to napisze ze chce zwrot za wpisowe wiec Twojego roszczenia nie beda mieli skad sfinansowac, wiec najwiecej dostaniesz zwrot wpisowego, chyba logiczne czy nie?
CZy jest szansa że uruchomią turki, czy już raczej je anulują oddając wszystkim kasę?
co mi po tym ze zwroca mi 1 bi jak ja tu walcze o 1 miejsce?
Dostaniesz 1BI + część pozostałej puli nagród podług stanu żetonów.
qrwa ile trzeba czekac na jakies info o zwrocie kasy itp? bo czas (ten w czerwonym okienku) odlicza na nowo caly czas
no heloł
ale to chyba jest ich obowiazkiem zeby oddac mi PRZYNAJMNIEJ ten 1 bi skoro oni z ich winy anulowali turniej
Z tego co widziałam wszystko zostało wstrzymane, także o Blindy nie ma co sie martwić, jest to troszkę irytujące
Kiedys mi sie tak zdarzylo to podzielili kase na pozostalych w grze wg ilosci zetonow
no heloł
ale to chyba jest ich obowiazkiem zeby oddac mi PRZYNAJMNIEJ ten 1 bi skoro oni z ich winy anulowali turniej
Czytaj wyżej