Witam , chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe by jeszcze bardziej zmniejszyc okna stołów.Bo max na ekranie mieszczą mi się 4 , każdy kolejny nakłada się już na siebie. A przyznam że chętnie pograł bym na 6 stołach
Nie rób nadziei tematem wątku
Z tego co wiem nie ma takiej możliwości. Ale wypracuj sobie swoje unikalne ułożenie tych stolików, choć w sumie za dużego manewru mieć nie będziesz
tz jak "jeszcze bardziej"?? jeszcze bardziej od jakiej wielkości?? klikasz layout i tam tile tables i Ci sie ustawiaja tak jak maksymalnie moga byc najmniejsze jesli masz właczona wieksza ilosc, jak masz mały monitor jak ja na laptopie to 4 bez nakładania to bedzie maks, ale nie wiem w czym CI przeszkadza to ze sie nakładaja, stoliki same wyskakuja na wierzch jak jest na nich akcja.
Ja mam 6 bez problemu, nachodza na siebie tylko srodkowe.
Wszystkie zalezy od rozmiaru twojego ekranu i rozdzielczosci. Ja mam laptopa 15'' i 1366x768. Grajac 9, juz 3 nie widze,ale wyskakuja
Juz myslalem, ze beda titsy...
Co do stolow to albo beda sie nakladac albo bedziesz gral cztery. Osobiscie polecam Ci grac 4 stoly, bo wtedy nauczysz sie szybko dobrze ogarniac i latwiej jest opanowac tilt na malej liczbie stolow.
Witaj Budlinieks.
W jakim sensie jeszcze mniejsze? Możesz ustawić najniższy wymiar okna i tyle. Ewentualnie możesz poszukać jakichś programów zewnętrznych służących do skalowania wielkości ekranu w Windowsie (o ile takie istnieją), ale zastanowiłbym się na Twoim miejscu czy gdy jeszcze bardziej zmniejszysz rozmiar okna to czy będzie ono czytelne?
Pozdrawiam.