Przejdź do forum
FULL TIT - Ilość st...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FULL TIT - Ilość stołów

13 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,166 Wyświetlenia

Witam , chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe by jeszcze bardziej zmniejszyc okna stołów.Bo max na ekranie mieszczą mi się 4 , każdy kolejny nakłada się już na siebie. A przyznam że chętnie pograł bym na 6 stołach :)

12 odpowiedzi
smack91

Nie rób nadziei tematem wątku :ayfkm:
Z tego co wiem nie ma takiej możliwości. Ale wypracuj sobie swoje unikalne ułożenie tych stolików, choć w sumie za dużego manewru mieć nie będziesz

tz jak "jeszcze bardziej"?? jeszcze bardziej od jakiej wielkości?? klikasz layout i tam tile tables i Ci sie ustawiaja tak jak maksymalnie moga byc najmniejsze jesli masz właczona wieksza ilosc, jak masz mały monitor jak ja na laptopie to 4 bez nakładania to bedzie maks, ale nie wiem w czym CI przeszkadza to ze sie nakładaja, stoliki same wyskakuja na wierzch jak jest na nich akcja.

mko101

Ja mam 6 bez problemu, nachodza na siebie tylko srodkowe.

Wszystkie zalezy od rozmiaru twojego ekranu i rozdzielczosci. Ja mam laptopa 15'' i 1366x768. Grajac 9, juz 3 nie widze,ale wyskakuja :D

Frytendo1

Juz myslalem, ze beda titsy...

Co do stolow to albo beda sie nakladac albo bedziesz gral cztery. Osobiscie polecam Ci grac 4 stoly, bo wtedy nauczysz sie szybko dobrze ogarniac i latwiej jest opanowac tilt na malej liczbie stolow.

Na 15` mieszcze 16 wiec dla chcacego nic trudnego :)

golfu

[Treść edytowana]

// Spam. - dohpaZ

Na 13" lapku gralem na 16.
ubuntu user - 4 pulpity po 4 stoly. :)

Błagam...liczba a nie ilość:)

Aimboy

[Treść edytowana]

// Spam. - dohpaZ

Frytendo1

[Treść edytowana]

// Spam. - dohpaZ

imgoingtomirage

Witaj Budlinieks.

W jakim sensie jeszcze mniejsze? Możesz ustawić najniższy wymiar okna i tyle. Ewentualnie możesz poszukać jakichś programów zewnętrznych służących do skalowania wielkości ekranu w Windowsie (o ile takie istnieją), ale zastanowiłbym się na Twoim miejscu czy gdy jeszcze bardziej zmniejszysz rozmiar okna to czy będzie ono czytelne?

Pozdrawiam.

Frytendo1

Moze zwiekszenie rozdzielczosci "pomorze" ?(