Przejdź do forum
FTP - kilka pytan

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP - kilka pytan

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,077 Wyświetlenia
Thorek

Od paru dni pykam sobie na ftp i mam kilka pytan:
- Gdzie moge sobie obejrzec historie rozdan?
- Jak wyglada sprawa rakeback. Czy jest to promocja ftp czy ps? Czy wymagana jest jakas liczba punktow, zeby miec zwrot rake'a czy jak to wyglada? (nie moglem znalezc na stronie ftp danych)
- Odnosnie turniejow to zauwazylem, ze sa roznie pokolorowane, ale zupelnie nie wiem co jaki kolor oznacza xd. Poza tym gralem w turnieju, w ktorym jakis gosciu byl podswietlony na bordowy kolor. Siakis Sasza czy ki chu :P. To jest oznaczenie tych prosow, za wyeliminowanie ktorych dostaje sie kasiorke?

Pytan bylo wiecej, ale wylecialy poki co z glowy. Jakby ktos byl tak mily i odpowiedzial na razie na te pytania, ktore sa, a jak mi sie przypomnij to dopisze reszte :).

6 odpowiedzi
Krasu

Thorek napisał
- Gdzie moge sobie obejrzec historie rozdan?

Na każdym stole masz w lewym górnym rogu przycisk Last Hand.

Thorek napisał
- Jak wyglada sprawa rakeback. Czy jest to promocja ftp czy ps? Czy wymagana jest jakas liczba punktow, zeby miec zwrot rake'a czy jak to wyglada? (nie moglem znalezc na stronie ftp danych)

To promocja PS, musisz w danym miesiącu ugrać minimum 50$ net rake, czyli jakieś 350 FullTilt Points, rakeback wypłacany jest około 10 każdego miesiąca.

Thorek Autor wątku
Thorek

Na każdym stole masz w lewym górnym rogu przycisk Last Hand.

To wiem, ale po pierwsze sa to rozdania tylko w formie graficznej, a po drugie wychodzac ze stolu juz nie mam mozliwosci klikniecia last hand. Glownie chodzi mi w tej kwestii o wklejanie rozdan do oceny tutaj na forum.

To promocja PS, musisz w danym miesiącu ugrać minimum 50$ net rake, czyli jakieś 350 FullTilt Points, rakeback wypłacany jest około 10 każdego miesiąca.

Czyli jak sie nie rejestrowalem z reffera PS to mnie to nie dotyczy right?

Krasu

Thorek napisał
To wiem, ale po pierwsze sa to rozdania tylko w formie graficznej, a po drugie wychodzac ze stolu juz nie mam mozliwosci klikniecia last hand. Glownie chodzi mi w tej kwestii o wklejanie rozdan do oceny tutaj na forum.

Nie tylko w formie graficznej bo w lewym dolnym rogu jest w formie tekstowej. W głównym lobby klikasz Options >> Hand History... >> wybierasz folder gdzie ma być zapisywana historia, później masz historie w plikach .txt z poszczególnych stołów.

Thorek napisał
Czyli jak sie nie rejestrowalem z reffera PS to mnie to nie dotyczy right?

Right.

Thorek Autor wątku
Thorek

Nie tylko w formie graficznej bo w lewym dolnym rogu jest w formie tekstowej. W głównym lobby klikasz Options >> Hand History... >> wybierasz folder gdzie ma być zapisywana historia, później masz historie w plikach .txt z poszczególnych stołów.

Do tego tez sam dosc szybko doszedlem, ale znalezc najpierw stol sposrod kilkudziesieciu plikow, a pozniej rozdanie to jest masakra :D. Tutaj nalezy sie maly minus dla ftp, aczkolwiek i tak chyba tam zostane, bo wiecej jest plusow.

Krasu

Ja zawsze zapisywałem sobie na kartce nazwę stołu i karty a później po skończonej sesji szukałem tego w tych plikach... ale z elephantem czy PT chyba nie będzie problemu ze znalezieniem poszczególnego rozdania.

MoroP

Zaisntaluj sobie Elephanta i potem przeszukaj po sesji. O ile oczywiście miałeś włączony zapis HH na dysk