Przejdź do forum
ftp 50 centów w ple...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ftp 50 centów w plery

11 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,232 Wyświetlenia

Witam. Ostatnio miewam dziwne sytuacje. Gram nl10 full ring i np. przy remisie ubywa mi sporo kasy. Np. Mam 9.55$, koles ma 5.5$. Obaj mamy AK poszedł all in czyli pula byla ponad 10$. Podzielilismy sie wygrana i okazalo sie ze mam juz tylko 9.05$......... O co tu chodzi ? Co to jest ten rakeback? Co to rake? Czy dostaje sie za to jakies zwroty ? Rejestrowalem sie na FTP a nie na PS ...

10 odpowiedzi
Oleyy1

to sie przyzwyczaj do tych dziwnych sytuacji, bo bedziesz je miewal czesciej :D (czyt. zawsze)

rake to jest oplata pobierana od rozdan przez pokerroom. i to jest wlasnie te 50 centow, ktore ci "zniknely" (pewnie to bylo mniej, ale niewazne). pokerroomy z czegos musza zyc.

rakeback to jest zwrot czesci rake, ktora zaplaciles roomowi (taki bonusik za granie duzo)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ok, jezeli nie rejestrowalem sie przez PS to dostane rake back ?

petesam

jesli bezposrednio ze strony ftp to na pewno nie dostaniesz rakebacku. Chyba ze z innej strony, tzw. konkurencji to moze tak.

MoroP

Jeżeli zapisywałeś się samodzielnie to niestety nie dostaniesz RB. Mamy podpisaną umowę, dzięki czemu nasi gracze otrzymują raz w miesiącu 27% rake back.

Jeżeli interesuje Cię RB to możesz skorzystać z promocji u jednego z naszych pozostałych partnerów. Zapraszam do zakładki Przegląd bonusów

AvritJack

Nie moge sie jakos przeniesć do PS ? Moge nowe konto zalozyć? Chcialbym na FTP grac raczej...

MoroP

Nie ma możliwości przepisania Twojego konta na konto PokerStrategy. Nowe konto nic Ci nie da, będziesz miał tylko kłopoty z supportem FTP.

Przejrzyj naszą ofertę, może przypadnie Ci któraś platforma do gustu

AvritJack

czy na poker stars tez jest taki sam rake back ?

MoroP

Nie jest to bezpośredni RB.

Na Pokerstars możesz wymienić w sklepie punkty FPP na bonusy pieniężne i tym samym traktować to jako RB.

Tutaj masz tabelkę oraz rozpiskę ile punktów zdobywasz na danych stawkach.

AvritJack

heh powiem tak a raczej zapytam... Gram sobie nl10 sh dwa tygodnie, zagram z 5k rak moze 10k i zdobede iles tam pkt, ide do sklepu z tymi pkt i "kupuje" sobie pieniadze za punkty ?

Tak poza tym to mam konto na party poker zrobione przez Poker Strategy... nie ma problemu zrobic konto sobie na Poker Stars przez poker startegy znowu ?

MoroP

Możesz mieć konta na wszystkich naszych platformach partnerskich i wszędzie będziesz miał promocje i SP