Heh, może i dobrze że zawiesili na razie wszystkie stoły, bo nie dało się grać. Gram jeszcze dodatkowo Daily dollar i tam też zawiecha.
A jak tam wam idzie.
Napisane przez SKAMONE
stracilem 1/3 stacka z AA bo wlasnie jak gralem second barrel wszystko sie po raz 143 zawiesilo,a typ najwyraźniej nie spasował
Moral z tego taki, ze trzeba od razu wciskac AI
Strasznie sie to wiesza
A ja napisałem już "miły" mail do supportu FTP... wywaliło mnie po raz drugi i teraz już od 10 minut nie mogę się połączyć
Padaka po całości, odpuszczam...
Napisane przez dagascos
Heh, może i dobrze że zawiesili na razie wszystkie stoły, bo nie dało się grać. Gram jeszcze dodatkowo Daily dollar i tam też zawiecha.
A jak tam wam idzie.
Daily dollar ruszyl.
We FTOPS mam troszke ponad sredni stack.
edit: Mialem. Teraz jestem shortem
Porażka ten dzisiejszy wieczór... Przez disconection problem(i bad beaty w ilości masowej...) -6bi w godzine... horror. Zabieram się za pisanie maila do supportu
Napisane przez Hurri
Przyczyna problemów z połączeniem
![]()
Co to ma być ♠_biggrin:
A co do turnieju. To pierwszy z taką ilością użytkowników czy jak? Bywały już wcześniej takie problemy czy to pierwszy tak duży turniej?
Jak wam idzie?
Ja mam trochę ponad 5k.
Jak widzę odpadło już ponad 20k playersów. Szybko to idzie ♠_ugly:
na przerwe schodze z 5265 troche sie skrocilem w jednej akcji. ale trzeba ciagnac.
Napisane przez dagascos
Napisane przez Hurri
Przyczyna problemów z połączeniem
![]()
Co to ma być ♠_biggrin:
A co do turnieju. To pierwszy z taką ilością użytkowników czy jak? Bywały już wcześniej takie problemy czy to pierwszy tak duży turniej?
Był juz taki turniej na 5 urodziny w którym wzieło udział komplet czyli 50k graczy z taim samym wpisowym jak teraz i wtedy jakos lepiej chodziło