Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] First depo

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
399 Wyświetlenia

Witam serdecznie,
Mam pytanie.
Jest mozliwość wplacenia pierwszego depozytu na Full TilT Poker i wzięcie owgo bonusu przy kolejnej wplacie?

Generalnie wygląda to tak, że nie chcialbym tracic tak porzadnego bonusu, poniewaz nie dysponuje 600$, a szkoda go tracic wplacajac 100$.

I jezeli nie, to czy mozna to jakas ominac, zeby jednak nie tracic bonusu od first depo :P

5 odpowiedzi
ktosik

cześć

Niestety nie ma takiej możliwości, lepiej poczekać i uzbierać 600$ i wtedy wykorzystać w pełni.

sojowyjarz

Tylko, że jak wpłacisz 600$ i będziesz chciał ugrać ten bonus to będzie musiał raczej wyższe stawki uderzać.

Proponuję wpłacić tyle, żeby grać spokojnie na dotychczasowych (albo może trochę wyższych) stawkach.

Może się mylę, ale na ugranie tego bonusu jest chyba pół roku. Ja grając turnieje ze dolara to moje skromne 12$ bonusu ugrywałem prawie miesiąc ;)

witam

Ja wpłaciłem 300$ gram NL2 FR czas na wyrobienie to 4 miesiące i wychodzi mi że musze dziennie ugrać 70 ftp czyli 4 H grania na 9 stolikow. po 10 dniach takiej gry stwierdziłem ze to nie ma sensu bo grałem na siłe i przychody bardzo mocno mi sie zmniejszyły takze teraz gram na spokojnie a przez te 4 miechy powinienem być na NL 10 wiec zdąże jeszcze nadrobić to co teraz strace

300$ to luzem NLt możesz grać ?(

Witaj,

nie ma takiej możliwości, aczkolwiek jak wpłacisz 600$ to możesz wypłacić na przykład 400$ i bonus będzie dalej aktywny (tak dla informacji pisze). Na wyrobienie bonusa masz 120 dni :) ciężko tu mówić o zmarnowaniu bonusu bo sporo roomów oferuje duże first depo bonus a że nie masz wystarczającego bankrolla to niestety gdzieś musisz "zmarnować" trochę tego first depo, nic na to nie poradzisz :)

Pozdrawiam