Kiedyś nieświadomy jeszcze pewnych spraw założyłem konto na FTP na prawdziwe pieniądze ale nie dokonałem nigdy depozytu. W tamtym tygodniu założyłem drugie konto przez pokerstrategy i rejestracja o dziwo powiodła sie i dostałem 27% rb i bonus od depozytu. Boję się jednak że z czasem FTP dojrzy sie że mam dwa konta i zbanuje mnie dożywotnio. Co mam zrobić ?? Napisać do nich maila z prośbą o zamknięcie starego konta czy zostawić tak jak jest. Zapomniałem napisać że niedawno zmieniłem miejsce zamieszkania i w tym nowym koncie mam inny adres niż w poprzednim. Może dlatego udało mi się założyć drugie konto ????
Napisane przez Sobol6301
Kiedyś nieświadomy jeszcze pewnych spraw założyłem konto na FTP na prawdziwe pieniądze ale nie dokonałem nigdy depozytu. W tamtym tygodniu założyłem drugie konto przez pokerstrategy i rejestracja o dziwo powiodła sie i dostałem 27% rb i bonus od depozytu. Boję się jednak że z czasem FTP dojrzy sie że mam dwa konta i zbanuje mnie dożywotnio. Co mam zrobić ?? Napisać do nich maila z prośbą o zamknięcie starego konta czy zostawić tak jak jest. Zapomniałem napisać że niedawno zmieniłem miejsce zamieszkania i w tym nowym koncie mam inny adres niż w poprzednim. Może dlatego udało mi się założyć drugie konto ????
No, pewnie udało Ci się przez tą zmianę adresu. Ja bym po prostu jak najszybciej zweryfikował dane i się nie przejmował
Sorry, że się podepnę do tego tematu ale nie chcę zaśmiecać forum takim błahostkami. Otóż, ostatnio założyłem sobie konto na FTP. I teraz mam mętlik w głowie, czy jest możliwość założyć dwa konta na FTP na ten sam e-mail? Bo przeglądając pocztę już wcześniej otrzymywałem wiadomości o turkach, itp. Są to wiadomości generowane przez FTP czy może przez jakiś inny pookerroom, bukmacher, w którym wcześniej grałem? Bo sam już nie pamiętam czy kiedyś nie zakładałem konta na FTP.
matekketam nie ma możliwości założenia dwóch kont na jeden adres, nie ma też możliwości aby założyć konto na adres mailowy, który był kiedyś przypisany do danego konta (ale później został zmieniony itd.)
Hej Sobol6301,
zapewne zmiana adresu zamieszkania była przyczyną, że udało Ci się założyć drugie konto. Jeżeli zwrócisz się do FTP z prośbą o zamknięcie pierwszego konta, to pewnie nie spełnią Twej prośby i zamkną Ci nowe konto, gdyż w regulaminie mają zapis, który zabrania posiadania wielu kont. Oni to zazwyczaj interpretują w ten sposób, że pierwsze konto zostaje, a konta zakładane później zostają zamykane.
Tak czy inaczej, na Twoim miejscu próbowałbym wyjaśnić tę sprawę w supporcie i nalegać na nich, aby Ci zostawili nowe konto. Może się bowiem zdarzyć tak jak piszesz, że jeżeli oni to wykryją, to nie ma już taryfy ulgowej.
Pozdrawiam.
Proszę nie kombinować, bo znowu będzie płacz i zgrzytanie zębów oraz narzekanie, jakie to FTP jest złe, bo blokuje konta "bez powodu".
Jeżeli sami będziecie względem nich w porządku, to oni również nie będą Wam rzucać kłód pod nogi.