Hej,
mam problem z FTP, ponieważ zablokowali mi granie na SnG (nie wiem czy coś wiecej, bo nie gram) i prawdopodobnie wypłatę środków już 5 dzień i to bez odzewu!! Ale od początku:
Kiedyś (2 miesiące temu) gralem na FTP na SnG na 12$ tubro, tyle aby ugrać bankroll na 16$ na P*. Jak ugrałem wypłaciłem większość pieniędzy, zostawiłem niecałe 300$ i sobie leżało. I tak do 23 marca b.r. kiedy się zaczęło.. Tego dnia loguję się na konto FTP, bo chciałem do końca wyrobić bonus od pierwszej wpłaty, próbuję dokonać wpłaty z Netellera 1700$, ale widzę limit 1000$/dziennie, myślę OK, to wpłacam 1000$ i czekam a to się mieli i mieli to myślę, zanim 1k się wpłaci odpalę sobie SnG 12-24$ w sumie 8 stołów, poszło z tego jakieś 160$ zaczynam grać i się okazało odmowa przyjęcia wpłaty z Neteller.. Zdziwiłem się, myślę spróbuję jeszcze raz, może się machnąłem i na szczęscie za drugim razem wpłata 1k przyszła bez problemów. W między czasie gram sobie dalej zadowolony. Problem się pojawił, gdy odpadłem z jednego stołu, chciałem przyłączyć się do następnego SnG i tu komunikat w stylu: "Registering to SnG is restricted, contact FTP support". Myślę "FU****", dokończę te SnG i napiszę do nich, więc napisałem. Po godzinie zauważyłem jeszcze maila od nich z momentu wpłaty z netellera, że mam przesłać dokumenty ID, proof of address i dokument, że jestem właścicielem tego konta na Netellerze. Przesłałem na tego maila do weryfikacji.
W tym momencie nie mogę ani grać, ani wypłacić (ponieważ trwa weryfikacja) trwa to już 5 dzień, oni się nie odzywają (no może raz, że weryfikują dokumenty - tylko tyle, nic o odblokowaniu SnG). Domyślam się, że zablokowali SnG bo się nagle zalogowałem i odapliłem stołów SnG za ponad połowę kasy, która była w danym momencie na FTP, ale im napisałem, że już grałem u nich na 12$, że na starsach gram wyżej (ale pewnie ich to nie obchodzi). Wkurza mnie fakt, że tyle to trwa, niech sobie weryfikują, ale pozwolą niech grać!! Szczególnie, że leży tam ponad 1300$ i nic z nimi nie mogę zrobić. Dodam, że na tamtych 8 stołach byłem do przodu (więc nie zarzucą, że przewaliłem kasę specjalnie). Może ktoś z supportu PokerStrategy pomoże i coś napisze do FTP, bo mi nie odpisują...
Pierwszy w sprawie blokady gier: support [ @ ] fulltiltpoker.com
Drugi do weryfikacji dokumentów: IDrequests [ @ ] fulltiltpoker.com
Pozdrawiam
Dzięki mirash84, postaramy się czegoś dowiedzieć
Możesz mi jeszcze podać, kiedy przesłałeś im dokumenty?
Tego samego dnia co dostałem informację o tym, czyli 23 marca o 13:20.
Wciąż nic, nie mam od nich informacji a to już ponad tydzien. Myslę, że z nich zrezygnuję na stałe jak tylko bonus wyrobię.
Dziękuję za zajęcie się moją sprawą
pozdrawiam
PS. Na P* weryfikacja trwała chyba kilka godzin, no może dzień. Na Netellerze od momentu kiedy przesłałem im dokumenty, które zaakceptowali (te same wysłałem do FTP) to trwało 3-4dni. A tu..
Dzięki za info mirash84 - przekazałam wszystkie szczegóły Twojej sprawy i dam Ci znać, jak tylko czegoś się dowiem.
Pozdrawiam.
Witam ponownie.
mirash84 - otrzymałam informację od FTP, że Twoje dokumenty zostały zweryfikowane, a konto odblokowane ♠_thumbsup:
Czy mógłbyś, proszę, potwierdzić?
Pozdrawiam.
Tak, działa, dostałem tez maila od nich dzisiaj. Czy oni nie potrafią traktować ich klientow po ludzku? Tylko jako kolejny pionek i "jak przyjdzie na niego czas to sie nim zajmiemy?" Zero kontaktu z ich strony przez ponad tydzien, wszystko poblokowane, aż żal. Ich support jest na żenującym poziomie, pisałem im o tym z resztą, ale pewnie musiałoby wpłynąć takich skarg jak moja to chyba z milion, żeby coś z tym zrobili. Trzeba Tobie głowę zawracać, żeby FTP się pofatygowało..
Dziekuję Kasiu za pomoc
PS. Mam nadzieję, że już nie będę musiał nigdy korzystać z ich [nie]pomocy.
Hej,
Cieszę się, że mogłam pomóc
Rozumiem Twoje niezdowolenie ze sposobu, w jaki support FTP potraktował Twoją sprawę - ja również przekazałam do nich Twoją skargę. Mam nadzieję, że żadna nieprzyjemna sytuacja już się po drodze nie przyplącze, ale niezależnie od tego polecam się na przyszłość
Pozdrawiam serdecznie!