Przejdź do forum
Dostaliście już rak...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dostaliście już rakeback?

73 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
5,638 Wyświetlenia
wujekryba
Oldschool Grinder

też nie dostałem a żadnej promocji prócz bonusu depozytowego nie ugrywam. Co jest?

kozak567
Oldschool Grinder

ja dostalem :D

jest, dostałem o 20:11. ;)

kozak567
Oldschool Grinder

co tak pozno?? ja dostalem o 19:58 :D

wujekryba
Oldschool Grinder

też już dostałem (20:00) ale jakiś mniejszy niż normalnie tzn. średnio wychodzi mi 1cent od ręki a teraz jest jakoś mniej

kozak567
Oldschool Grinder

okradaja Cie :f_confused:

Nie no a ja kolejny tydzień nic... a support PS mnie odsyła do supportu FTP, a support FTP to pokerstaregy... i wtedy support PS prosi o cierpliwość...

kozak567
Oldschool Grinder

lol to ladnie Cie w konia laduja

pierwszy raz mi sie to zdarzyło ale dzis dostalam polowe rakebacka reszta przyjdzie pozniej? zdarzylo sie to komus ?I mozecie doradzic co mam zrobic z tym momencie ?:)

ja dostalem

Napisane przez olanowak123
pierwszy raz mi sie to zdarzyło ale dzis dostalam polowe rakebacka reszta przyjdzie pozniej? zdarzylo sie to komus ?I mozecie doradzic co mam zrobic z tym momencie ?:)

może wyrabiasz jakiś bonus, który obcina rakeback?

SamRadziwill
Elite Grinder

Był jakis rakeback

lipton, bo też jeszcze nic nie dostałem

czy w trakcie wyrabiania bonusu depozytowego, dostajęnormalny rakeback, czy oni jakoś go mi o coś pomniejszają? mam natrzepane 35$ rake, a przysłali mi przed chwilą 1.89$

Napisane przez tjall77
czy w trakcie wyrabiania bonusu depozytowego, dostajęnormalny rakeback, czy oni jakoś go mi o coś pomniejszają? mam natrzepane 35$ rake, a przysłali mi przed chwilą 1.89$

Wyrabiam depozyt i u mnie wszystko jest w porzadku. Trzeci tydzien z rzedu dostaje rakeback (co prawda wczoraj dopiero poznym wieczorem, ale dostalem). Nie liczylem dokladnie, ale raczej sie zgadza. Mniej wiecej 1/4 rake'u za poprzedni tydzien laduje na koncie. Lepiej nie liczyc tego na podstawie ft points, bo latwo sie pomylic, np punkty z happy hour sie nie wliczaja. Sprawdzam na podstawie strategy points, albo na stronie podajacej ranking graczy.

mam zrobionych 91,8sp w w zeszłym tygdniu (a dokładniej od 28.02->03.03).....hmmm, ftp wypłaca sam z siebie rakeback, czy na zlecenie ps?
bo to pewnie jest tak, że gramy, trzepiemy rake, teraz ileś tam ma dostać ps jako affiliate, ale że ps obiecał nam 27% z naszego rake, ftp dzieli tą kwotę (x dla ps, 27% dla nas)i wysyła.

Informacje o przelaniu rakeback'u dostaje od cashiera ftp, ale jak to wyglada od srodka tzn jak to jest ustalane miedzy ftp, a ps, to nie mam pojecia.
Za ponad 90 sp rzeczywiscie powinno byc troche wiecej kasy, tak na oko ze 12$.
Chyba pozostaje tylko ping-pong miedzy supportami :P

@edit
Tak sobie uswiadomilem teraz, ze moze by o czym innym mowimy. Ja wyrabiam bonus startowe 50$ od PS. Z bonusem 100% od pierwszej wplaty jest zupelnie inaczej.

no właśnie wiem i tego się obawiam. jak wypłacałem pierwszą kasę z ftp, to suportowi zrobiłem piekło za zwłokę (ze 4 dni czekałem). już napisałem do jednego i do drugiego suportu. coś mi się wydaje że z poprzednimi rakebackami też w wuj przycieli..... ale nic to :) co ja biedny mały żuczek mogę zrobić przeciwko tej piramidzie finansowej? :D

ja nie dostałem RB....

MonsterFil
Oldschool Grinder

Porażka jakas, zamiast 30 $ dostalem 2,34 $.

O co kaman?