Przejdź do forum
BONUS 100$ na FTP

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] BONUS 100$ na FTP

35 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
2,382 Wyświetlenia

Czy wy też dostaliście możliwość zatwierdzenia tego bonusu do 14 marca?

PS. Na bloga jutro po południu wrzuce rozdania:D bo dawno nic nie pisałem :D

34 odpowiedzi
skalar26
Oldschool Grinder

As you are a valued player on our site, we are pleased to offer you a special Full Tilt bonus of $100.

To activate this bonus, log on to Full Tilt Poker between now and 23:59 ET on Sunday, March 14th and click "Check my bonus offer..." under the "Requests" menu.
_p:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jak dla mnie to jest prawie 1/3 rolla, zastanawiam sie czy nie przejść w związku z tym na nl10 :f_ugly: bo 1666 punktów FTP będzie ciężko ugrać na nl5 studiując dziennie 2 kierunki( weekendy drugi) :f_confused:

Wg mnie już lepiej żebyś grał na tym NL5 skoro bankroll nie pozwala Ci na NL10 , bo taki skok może się źle skończyć. A bonus jest i tak wypłacany w ratach 5$ więc najwyżej wyrobisz niepełne 100$ :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wyrobienie niecałego nie wchodzi w gre, ale masz racje bd grał dalej na nl5 aż do 250$ i wtedy zmienie limit :D

Hmmm... ja tez dostalem taka mozliwosc ale w wysokosci 400$, moze dlatego, ze chwilowo wycofalem od nich rolla :P, ale chyba to znaczy ze mozna wrocic :>

galer
Oldschool Grinder

Mam tak samo drogi rozkurwiaczu :)
Też 400$ do wyrobienia, a nigdy im kosmicznych raków nie robiłem. Nie wiem od czego to zależy.. W jakich ratach wypłacany jest ten bonus?
PyqPyg pisał o 5$, ale nie widzę nigdzie tego info.

shin0bi69
PokerStrategist

Mój bonus 100$ uwalniany jest w ratach po 25$.

derus
Oldschool Grinder

Ja mma bonus 400$ i jest uwalniany w ratach po 20$ :)
Na rush pokerze całkiem przyjemnie się go wyrabia.

może ktoś wie od czego zależy wysokość bonusu ??? bo jestem ciekaw - przecież mogli każdemu dać po 400$ a i tak nie wszyscy wyrobią a jaki prestiż Roomu byłby wtedy :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wydaje mi sie że wysokość zależy od stawek, tzn dali każdemu taki bonus żeby musiał zwiększyć szybkość gry żeby go wyrobić... to moja opinia :f_cool:

misiowilk
Oldschool Grinder

Ja gram na NL50 i dali mi $50, które wyrobiłem w 1 czy 2 dni, nie pamiętam już. Chyba losowo te bonusy rozdawali.

igotyouu
PokerStrategist

im ktos gra mniejszy limit, czy ogolnie mniej tym dostal wiecej, i nie widze w tym nic dziwnego, bo chca zachecic nowych/poczatkujacych do gry a nie rozdawac kase regom z high stakes, a raczej malo prawdopodobne zeby koles z nl5 wyrobil duzy bonus, wiec czemu by mieli mu go nie dac

z jednej strony moznaby powiedziec ze cwaniaki, ale z drugiej daja darmowy bonus, a to chyba nie jest powod do narzekania, w koncu mogliby go wcale nie dawac

Pewnie jakiś algorytm na to jest ale ja grałem NL100 SH i dostałem 500$ bonusu :)

babel92
Oldschool Grinder

A ja nie dostałem żadnego bonusu do wyrobienia :f_frown:

yac
Coach
yac
BlackMember

żeby była jasnośc... to jest coś innego niż FAST 50?

Ja nic nie dostałem, ale się wkurze jak mnie to ominie i napisze chyba jakieś zażalenie do supportu. Z tych okazjonalnych bonusów zawsze dostaje jakieś ochłapy po 100$, kiedy inni maja 400-500, a generuje im co miesiac ponad 4k$ rejku. Trzeba zrobić gnój :ASD

igotyouu
PokerStrategist

Napisane przez PyqPyk
Pewnie jakiś algorytm na to jest ale ja grałem NL100 SH i dostałem 500$ bonusu :)

eeeee eeeee? ja wlasnie myslalem ze ktos nowy watek zalozyl o tym fast 50 :E

Bono1987
Oldschool Grinder

TEż właśnie dostałem 400$ i nie wiem czy to te fast coś tam czy nie. Bo na tamtym niby pisało, że jeden bonus można wyrabiać. A chciałem właśnie wpłacić sobie 600$ jako first depo, więc tamtego lepiej nie zatwierdzać po wpłacie ?? Czy jak ?? Orientuje się ktoś ??

http://www.fulltiltpoker.com/pl/fast-50

Dla uczczenia debiutu Rush Poker* – najszybciej na świecie gry w pokera – oferujemy premię pieniężną o wartości co najmniej $50

WRC7707
PokerStrategist

to jest bunus od wplaty czy jak?

Ja akurat mam aktywny bonus ktory konczy sie 10 marca, a zgodnie z regulaminem:
"Jeśli masz aktywną premię, musisz zakończyć jej odbiór do 23:59 ET 10 marca. Jeśli to zrobisz, otrzymasz ofertę premiową Fast $50 do 12 marca i będziesz mieć czas na jej zaakceptowanie do 23:59 ET 14 marca. Aby zobaczyć, czy masz aktywną premię, przejdź do Kasjera w lobby gry Full Tilt Poker, a następnie kliknij przycisk Konto bonus."

i teraz nie wiem, bo chcialem zrobic dzis depozyt na ftp, by tam grac, dlatego chce wiedziec czy to od wplaty, bo jezeli tak to chyba sie wstrzymam.