Czy wy też dostaliście możliwość zatwierdzenia tego bonusu do 14 marca?
PS. Na bloga jutro po południu wrzuce rozdania:D bo dawno nic nie pisałem
Czy wy też dostaliście możliwość zatwierdzenia tego bonusu do 14 marca?
PS. Na bloga jutro po południu wrzuce rozdania:D bo dawno nic nie pisałem
As you are a valued player on our site, we are pleased to offer you a special Full Tilt bonus of $100.
To activate this bonus, log on to Full Tilt Poker between now and 23:59 ET on Sunday, March 14th and click "Check my bonus offer..." under the "Requests" menu.
♠_p:
jak dla mnie to jest prawie 1/3 rolla, zastanawiam sie czy nie przejść w związku z tym na nl10
bo 1666 punktów FTP będzie ciężko ugrać na nl5 studiując dziennie 2 kierunki( weekendy drugi)
Wg mnie już lepiej żebyś grał na tym NL5 skoro bankroll nie pozwala Ci na NL10 , bo taki skok może się źle skończyć. A bonus jest i tak wypłacany w ratach 5$ więc najwyżej wyrobisz niepełne 100$
Wyrobienie niecałego nie wchodzi w gre, ale masz racje bd grał dalej na nl5 aż do 250$ i wtedy zmienie limit
Hmmm... ja tez dostalem taka mozliwosc ale w wysokosci 400$, moze dlatego, ze chwilowo wycofalem od nich rolla :P, ale chyba to znaczy ze mozna wrocic :>
Mam tak samo drogi rozkurwiaczu
Też 400$ do wyrobienia, a nigdy im kosmicznych raków nie robiłem. Nie wiem od czego to zależy.. W jakich ratach wypłacany jest ten bonus?
PyqPyg pisał o 5$, ale nie widzę nigdzie tego info.
Ja mma bonus 400$ i jest uwalniany w ratach po 20$
Na rush pokerze całkiem przyjemnie się go wyrabia.
może ktoś wie od czego zależy wysokość bonusu ??? bo jestem ciekaw - przecież mogli każdemu dać po 400$ a i tak nie wszyscy wyrobią a jaki prestiż Roomu byłby wtedy
wydaje mi sie że wysokość zależy od stawek, tzn dali każdemu taki bonus żeby musiał zwiększyć szybkość gry żeby go wyrobić... to moja opinia
Ja gram na NL50 i dali mi $50, które wyrobiłem w 1 czy 2 dni, nie pamiętam już. Chyba losowo te bonusy rozdawali.
im ktos gra mniejszy limit, czy ogolnie mniej tym dostal wiecej, i nie widze w tym nic dziwnego, bo chca zachecic nowych/poczatkujacych do gry a nie rozdawac kase regom z high stakes, a raczej malo prawdopodobne zeby koles z nl5 wyrobil duzy bonus, wiec czemu by mieli mu go nie dac
z jednej strony moznaby powiedziec ze cwaniaki, ale z drugiej daja darmowy bonus, a to chyba nie jest powod do narzekania, w koncu mogliby go wcale nie dawac
żeby była jasnośc... to jest coś innego niż FAST 50?
Ja nic nie dostałem, ale się wkurze jak mnie to ominie i napisze chyba jakieś zażalenie do supportu. Z tych okazjonalnych bonusów zawsze dostaje jakieś ochłapy po 100$, kiedy inni maja 400-500, a generuje im co miesiac ponad 4k$ rejku. Trzeba zrobić gnój :ASD
Napisane przez PyqPyk
Pewnie jakiś algorytm na to jest ale ja grałem NL100 SH i dostałem 500$ bonusu![]()
eeeee eeeee? ja wlasnie myslalem ze ktos nowy watek zalozyl o tym fast 50 :E
TEż właśnie dostałem 400$ i nie wiem czy to te fast coś tam czy nie. Bo na tamtym niby pisało, że jeden bonus można wyrabiać. A chciałem właśnie wpłacić sobie 600$ jako first depo, więc tamtego lepiej nie zatwierdzać po wpłacie ?? Czy jak ?? Orientuje się ktoś ??
http://www.fulltiltpoker.com/pl/fast-50
Dla uczczenia debiutu Rush Poker* – najszybciej na świecie gry w pokera – oferujemy premię pieniężną o wartości co najmniej $50
to jest bunus od wplaty czy jak?
Ja akurat mam aktywny bonus ktory konczy sie 10 marca, a zgodnie z regulaminem:
"Jeśli masz aktywną premię, musisz zakończyć jej odbiór do 23:59 ET 10 marca. Jeśli to zrobisz, otrzymasz ofertę premiową Fast $50 do 12 marca i będziesz mieć czas na jej zaakceptowanie do 23:59 ET 14 marca. Aby zobaczyć, czy masz aktywną premię, przejdź do Kasjera w lobby gry Full Tilt Poker, a następnie kliknij przycisk Konto bonus."
i teraz nie wiem, bo chcialem zrobic dzis depozyt na ftp, by tam grac, dlatego chce wiedziec czy to od wplaty, bo jezeli tak to chyba sie wstrzymam.