ktoś umie dokonać depozytu na FTP? próboje netkiem i niepowodzenie niepowodzenie niepowodzenie.. ; O WTF ;x
W najsamprzód musisz wpłacić na netellera kase np kartą kredytową. Bo musisz mieć w przeciwieństwie do MB jakieś środki.
Witam.
Dokonywałeś już wcześniej wpłaty tą metodą? Jesteś pewny, że wszystkie dane się zgadzają?
Pozdrawiam.
#3 nie dokonywałem... to moj first deposit ; O
#2 nie rozumiem? przecież mam na netku kase ; O
Jak dokonujesz tej wpłaty, krok po kroku i w którym momencie pojawia Ci się informacja o niepowodzeniu?
FTP ma w tej chwili jakiś problem z realizacją transakcji za pośrednictwem netellera. Moja wypłata jest już przeterminowana mimo, że upłynęło 48h, o których w potwierdzeniu dokonania zlecenia wypłaty piszą, że jest to maksymalny czas oczekiwania.
a moze chodzi o kwote jaka chcesz wplacic z tego co sie orientuje to max mozna wplacic 600$.
pisze maks 1k$. Zreszta ponizej 600 tez probowalem.. ; O
[Treść wyedytowana]
//Tego typu wymiany pieniędzy z innymi użytkownikami są zabronione - imgoingtomirage
Mam podobny problem z wpłatą przez moneybookers. Z tym, że posiadam konto z złotówkach, a do wyboru nie ma tej waluty (powyżej wyboru widnieje informacja, że wybrana waluta musi zgadzać się z MB). Wszystkie dane są zgodne z tymi z moneybookers. Czy ta sytuacja może mieć związek z poprzednimi problemami z wypłatami/ wpłatami?
Spróbuję się skontaktować telefonicznie z supportem.
Napisane przez imgoingtomirage
Nie pozostaje Ci nic innego jak skontaktować się z supportem FTP.Pozdrawiam.
To by za miesiąc dopiero wpłacil kase