Witam czy uważacie, że ta odmiana może byc dochodowa? Grałam dzisiaj kilka razy i co tam sie dzieje to szok (grałam na 1$) oraz czy ilość 50 bi jest wystarczajaca ?
Super turbo zależy bardziej od szczęścia na krótszą metę. Dochodowe jest ale bardzo swingowe i możesz szybko rolla przegrać. Lepiej 27/45 zwykłe lub 9max turbo
Jak grałem to 9 sup turbo grałem, bądź 6 sup turbo matrix, to raczej 10% do przodu wychodziło mi.
Najgorsze w tym, że każdy drobny błąd kosztuje cię wpisowe, a nawet dobra decyzja się odbija na twoją niekorzyść, z tąd swingi w postaci 10BI są częste dosyć.
Dobrze uczy fazy push or fold, natomiast na sam poczatek grania w pokera to jednak te stt to chyba nie najlepszy pomysl.
Witam.
Napisane przez Marcelina91
Witam czy uważacie, że ta odmiana może byc dochodowa? Grałam dzisiaj kilka razy i co tam sie dzieje to szok (grałam na 1$) oraz czy ilość 50 bi jest wystarczajaca ?
Każda odmiana może być dochodowa ;). W turniejach superturbo niestety jest ogromna wariancja i trzeba być na to przygotowanym, uważam, że 50BI to zdecydowanie za mało.
Pozdrawiam.
Ja sporo grałem na tych stawkach poziom jest strasznie niski i dosyć łatwo zbudować tam rolla.Też zaczynałem od 50BI ale już sporo wcześniej miałem z tą odmianą do czynienia.