Przejdź do forum
6-max Ftp Super T p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 6-max Ftp Super T pytania

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
669 Wyświetlenia

Witam czy uważacie, że ta odmiana może byc dochodowa? Grałam dzisiaj kilka razy i co tam sie dzieje to szok (grałam na 1$) oraz czy ilość 50 bi jest wystarczajaca ?

7 odpowiedzi

Super turbo zależy bardziej od szczęścia na krótszą metę. Dochodowe jest ale bardzo swingowe i możesz szybko rolla przegrać. Lepiej 27/45 zwykłe lub 9max turbo

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ale próbowałes tego ? jaki roi miales?

Jak grałem to 9 sup turbo grałem, bądź 6 sup turbo matrix, to raczej 10% do przodu wychodziło mi.
Najgorsze w tym, że każdy drobny błąd kosztuje cię wpisowe, a nawet dobra decyzja się odbija na twoją niekorzyść, z tąd swingi w postaci 10BI są częste dosyć.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzieki za odp, moze ktos inny jeszcze sie wypowie?

sojowyjarz
PokerStrategist

Dobrze uczy fazy push or fold, natomiast na sam poczatek grania w pokera to jednak te stt to chyba nie najlepszy pomysl.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Napisane przez Marcelina91
Witam czy uważacie, że ta odmiana może byc dochodowa? Grałam dzisiaj kilka razy i co tam sie dzieje to szok (grałam na 1$) oraz czy ilość 50 bi jest wystarczajaca ?

Każda odmiana może być dochodowa ;). W turniejach superturbo niestety jest ogromna wariancja i trzeba być na to przygotowanym, uważam, że 50BI to zdecydowanie za mało.

Pozdrawiam.

thEdHermes
PokerStrategist

Ja sporo grałem na tych stawkach poziom jest strasznie niski i dosyć łatwo zbudować tam rolla.Też zaczynałem od 50BI ale już sporo wcześniej miałem z tą odmianą do czynienia.