Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy warto?

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
589 Wyświetlenia

Witam!
Zauważyłem ostatnio, iż na FTP od 6go stycznia ruszą MiniFTOPS XXI, co skłania mnie do gry tam. Jak dotąd nie udało mi się zagrać na FTP, co możecie mi powiedzieć o tym sofcie. Jak wygląda gra tam po tym ich 'tilcie'?

Jaki jest tam poziom gry na S&G?
Jak wygląda ich współpraca z PS?
Czy warto tam pograć?
Jak z RB?

Z góry dziękuję.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
bl00dp3t
Oldschool Grinder

Zauważyłem ostatnio, iż na FTP od 6go stycznia ruszą MiniFTOPS XXI, co skłania mnie do gry tam. Jak dotąd nie udało mi się zagrać na FTP, co możecie mi powiedzieć o tym sofcie. Jak wygląda gra tam po tym ich 'tilcie'?

Soft wiadomo jest bardzo dobry i tutaj imo nie ma co gadać. Chyba największa ich zaleta w tym momencie.

Jaki jest tam poziom gry na S&G?

Zaraz po starcie grałem stt i nie wyglądało to z mojej perspektywy dobrze, tzn. dużo regów, blindy bardziej turbo w stosunku do p*. Teraz gram rush on demand i jest troche lepiej, ale to nie to co kiedyś :) Pojawia się też problem z otwieraniem stołów.

Jak wygląda ich współpraca z PS?

Brak współpracy.

Czy warto tam pograć?

Trudno jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Miniftopsy myślę, że warto, rush on demand mimo wszystko też, nie wiem jak sytuacja z 90os KO kiedyś też były popularne na ftp. Inne sng myślę, że nie warto.

Jak z RB?

Ogólnie co tydzień dostajesz pieniądze na konto zależnie od posiadanego statusu max do 25% + punkty i inne czasowe promocje.

Odpowiedz
Cytat