Przejdź do forum
czy ktoś nie dostał...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] czy ktoś nie dostał rakebacku za piątek 8.10?

17 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
869 Wyświetlenia
wujekryba
Oldschool Grinder

Ja nie dostałem i trochę mnie to martwi w związku z burdexem jaki teraz pewnie panuje na tym roomie. W dodatku zamierzam opuścić najfajniejszy soft z tego względu co większość czyli "od dziś wprowadzamy uczciwy system naliczania rake, angażuj się w więcej trudnych spotów z fiszami i pamiętaj o filmie Rounders".

Na mailu nie mam też wiadomości, że coś było grane wiec raczej nie ma akcji, że nie zauważyłem.

Ma ktoś taką samą sytuację?

16 odpowiedzi
pankarek
Oldschool Grinder

rowniez maila nie dostalem..
a rakeback przyszedl taki marny ze musialem w historie transakcji zagladac by go zauwazyc..

Ja nie dostalem :rage: w histori i na mailu pustka

Sanczezzo
Oldschool Grinder

Napisane przez pankarek
rowniez maila nie dostalem..
a rakeback przyszedl taki marny ze musialem w historie transakcji zagladac by go zauwazyc..

+1, to samo mialem, smiech na sali

wujekryba Autor wątku
wujekryba
Oldschool Grinder

Dzięki, sprawdziłem historię i jest z tym, że malutki i maila nie dostałem.

Ma ktoś do polecenia jakiś room?

u mnie to samo, marny rakeback i brak maila

BroiSatse
PokerStrategist

Hmmm, ja maila nie otrzymałem, ale rakebacka już owszem i nie narzekam na jego rozmiar.

da się sprawdzić jaki rakeback otrzymałem ?
maila od FTP nie dostałem...

SeBiX7
PokerStrategist

Napisane przez bleee1
da się sprawdzić jaki rakeback otrzymałem ?
maila od FTP nie dostałem...

Lobby>Cashier>History>Past Transactions

mgrudzie
Oldschool Grinder

dostaliscie dzis? ja w piatek nie dostam a dizs dostalem (ale w sumie nie gralem w okresie rozliczeniowym, wiec podejrzane :))

SeBiX7 dzieki bardzo

szok38
Elite Grinder

Według punktów Ps powinno być 103$ RB- dostałem 83$. Nie robiłem zakupów w sklepie , zagrałem jeden turek10+1 Rush z gwarantowaną pulą(czy jeśli wpisowe przewyższa gwarantowaną , to też coś zabierają z rakebacku ? ) , wypłaciłem 516$(ile za to ucięli ? ). Coś te -20$ jakieś duże _smile: .Czy tylko mi się wydaje ??
Pozdro

Ja też miałem opóźniony rakeback, dostałem w poniedziałek. Ale kwota była satysfakcjonująca :)

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Do osób, które rb nie dostały - takie chwilowe opóźnienia sie zdarzają, nie ma powodów do paniki. Gdyby jednak okazało się, że w ten piątek dostaniecie prawidłowo rb, a za poprzedni tydzień dalej nie przyjdzie, piszcie śmiało ticket do supportu

Do osób, którym rb przyszedł pomniejszony - od kiedy FTP wprowadziło system Contributed, gracze o skłonnościach do nitowania będą otrzymywali mniejszy rb.

Pozdrawiam

ja już czekam dwa tygodnie..

ale to wszystko pewnie wynika ze zmiany sposobu obliczania rake'u..

Dwa tygodnie to na pewno się nie spóźniają , pewnie wyrabiałeś jakiś bonus i zniwelował Ci on RB

To co zrobilo ftp to jest jakas masakra!!!!!!!! Wedlug pkt ps wygenerowalem 535pkt/2 = 267,5$ rake-u i dostalem 7 $ rakebacku. KOMUS PADLO NA MOZG W TYM FTP !!!!!!!