Problem jest taki ,że moje domyśne konto zarejestrowane ponoć (tak twierdzi ftp) przez baner firmy nie oferujący r.b no . Dodam że otrzymałem już depozyt od p.r na everesta (polecam na początek bardziej niż ftp) bo udało mi się ugrać tam 200 dolarów które stanowią mój budrżet w tej chwili na ftp. Za 300 ptk kończy mi się bonus od depozytu u nich ,poczekam jeszcze na tą promocję take2 (zawsze latwe 25dolców) i desantuje z ftp bo bez r.b i bonusa to procent zwrotu z inwestycji mi spadnie ,jeszcze biorąc poziom pod uwagę poziom (znajdz tam stół z pre/floop 40 i dobrą pulą to zaraz 3 boty z wlaczonym hooperem i ludzkich sharków na wating list i robi się nieciekawie) .Tak Tak uważam że 30 % graczy na nl2 to boty na full tilt i wyżej do nl25 też ich sporo. Dobra ale do rzeczy , moja siostra chce tam założyć konto ,oczywiście to ja będę podejmował decyzje podczas gry :rolleyes a nie ona ,więc ona założy konto na swój dowód (w razie problemów z wypłatą) a ja będe grać rozumiem że to na granicy regulaminu pokerstrategy i ftp ,ale muszę mieć dostęp do artów i treningów z waszej strony i rakebacku na ftp nawet pomniejszonego . Więc pytanie brzmi czy jak siostra zalozy konto zda quiz ,dostanie 50 $ dolarów na start ,rakeback i artykuły i treningi od statusu ?
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Full Tilt
4
Użytkownicy
0
Reakcje
524
Wyświetlenia
3 odpowiedzi
Podobnych tematów widziałem już na tym forum kilka,albo kilkanaście.
Oczywiście że może sobie siostra założyć konto.
Witaj,
twoja siostra może normalnie założyć przez nasz serwis konto na FTP i będzie dostawać RB normalnie .
Pozdrawiam