Jaki dostaliscie bonus?:)
Właśnie dostałem 300$ wygasający za 14 dni, z tym, że jeszcze mam prawie 400$ do wyrobienia za first depo (na co mam czas do połowy sierpnia), jak kliknę ten nowy to przepadnie mi ten od first depo? czy może później będę mógł go z powrotem aktywować? Proszę o 100% pewne odpowiedzi. Żebym nie zamienił siekierki na kijek, jak przysłowiowy stryjek. I tak zaraz napisze do supportu, ale wiadomo, jak to z supportami bywa odpowiedz pewnie dostane, nie szybciej niż tutaj.
Pozdro
Cześć alteralter,
w momencie kliknięcia na ten nowy bonus będziesz mieć w danym momencie aktywowane 2 bonusy. Pierwszy to będzie firs deposit bonus a drugi to ten, który dzisiaj utrzymałeś, ale niestety wyrabiany będzie w pierwszej kolejności first deposit bonus a tamten będzie po prostu włączony i może Ci po prostu minąć i przepadnie. Nie da się niestety wyrabiać 2 bonusów jednocześnie.
Z własnego doświadczenia to wiem, gdyż sam dostałem kiedyś bonus 200$ od FTP i sam wyrabiałem bonus od wpłaty, ale niestety nie byłem zorientowany w sytuacji i aktywowałem bonus od FTP. Przepadł
Dla potwierdzenia wrzucam fotkę mojej oferty bonusowej:
Spoiler

Jak widzisz ja nawet nie zdołałem wyrobić swojego bonusu od depozytu
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam,
Kleko91
Ja dostałem 10$ !!! Naprawdę gratulacje dla supportu taki wypasiony bonus dla gracza który większość rozdań rozegrał na nl100.
Dzięki za odpowiedzi kleko91 i Bloodaxe87
podaliście trochę sprzeczne wersje, ale wspólny mianownik jest taki, że jak rozumiem bonus first depo nie przepada tak czy siak, a o to mi najbardziej chodziło, jutro kliknę i sam napiszę jaki efekt, bo i tak skończyłem właśnie sesje.
Ktoś ogarnia od czego zależy wysokość bonusu? jakie macie statusy, ile rake wyrabiacie na miesiąc?
z doswiadczenia wiem, ze im mniej grasz tym wiekszy bonus dostaniesz
jak widac dostalem 500 pewnie dlatego, ze nie wyrobilem do konca tego starego bonusu z iron mana ktory byl odnowiony po restarcie full tilta, nie gram na ftp od paru miesiecy i nie zakceptowalem oferty bonusu sprzed kilku tygodni (200$).
Od grudnia nie gram nic na ftpie a i wtedy tylko pod bonus cisnąłem, a dostałem $500 więc może korzystają również z danych graczy na p*?
Albo full random :fdrink
zaakceptowałem bonus pieniężny ale nie wiem jak uruchomić ring game ticket z tej oferty ?
Jeszcze odnośnie bonusu. Zastanawiam się nad tym, żeby przelać hajs z PS na FTP właśnie pod bonus. Czyli np. przelewam 100$ na FTP i liczy się to jako first depo i mogę skorzystać ze 100% bonusa? Gram póki co NL5 i zależy mi tylko i wyłącznie na bonusie, później chciałbym wrócic na PS z powrotem. Jeszcze jedna kwestia - ile czasu i punktów to zajmuje? Podobnie jak na Starsach? Jak wpłacałem 20$ na samym początku, to miałem 340 VPP do wyrobienia, uwalniane po 10$ od każdego 170 punktów. Przy 100$ byłoby więcej VPP do zrobienia?
Napisane przez krkfinest
Jeszcze jedna kwestia - ile czasu i punktów to zajmuje?
Ja dostałem bonus 300$, wypłacany w ratach po 20$ przy każdym wyrobieniu 500 FTP. Gram NL5, 6 stołów. Godzina takiej gry to około 25-30 FTP. Ogólnie masz 0,04$/FTP. Czym większy bonus, tym wypłacany w większych ratach, a co za tym idzie więcej punktów trzeba ugrać.
lol, tez gram glownie nl100 i dostalem 20$, nawet nie zauwazylem jak to wyrobilem. W sumie przynajmniej deal me in przyzwoity dostalem (800 bodajze) i udalo sie wyczyscic, ale mogli sie jednak troche bardziej postarac ;d No i nie zapominajmy o ring game tickecie za 4$! ;d