Przejdź do forum
Obecny system lepsz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Obecny system lepszy ??

28 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
4,959 Wyświetlenia

Żeby nie było niejasności, ban nie ma nic wspólnego z tym tematem, w którym akurat nie widzę nic niezrozumiałego czy problematycznego - zmiany zostały zakomunikowane z ponad miesięcznym wyprzedzeniem, dobrze opisane i nie ma w nich żadnych niejasności. Jak ktoś nie chce z tego systemu korzystać, to nie ma żadnego przymusu, a kto chce i ma dobre pomysły, będzie mógł wygenerować naprawdę solidne profity.

Tymczasem niuniores takimi tekstami w cafejce trochę przegiąłeś:

Napisane przez niuniores

Będzie global od morisa ale ............... mu w ............... .

Odpowiedz
Cytat
quar007

To może dajcie chociaż próg wypłaty od 25$...

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

Napisane przez Mooris

Napisane przez quar007
Zarobki zdecydowanie spadły...

Bo za zmianą systemu TAF powinna iść zmiana sposobu werbowania. Nie wystarczy już złapać przez stronę/link pierwszej lepszej osoby, która darmowym kapitałem 50 $ jakoś dociuła te 15 SP, tylko zapraszać ludzi, którzy podejdą do sprawy poważnie - wtedy zarobki znacznie wzrosną _thumbsup:

i zapewne dlatego zabrano mi mozliwosc sprawdzenia po nicku kto jest moim poleconym (w domysle kontaktu z moim poleconym chocby po to zeby go zmotywowac do gry)

koszmar - powiedzmy ze mam kilka osob pod soba i chetnie bym im pomogl w rozwoju - problem w tym ze nie znam nawet nicka osoby ktora sie podemnie zapisala wiec skad mam wiedziec kto to jest?? bo majac k*8 i k*o to raczej sie ciezko domyslic kto to - nie oszukujmy sie - system zostal zmieniony w taki sposob aby generowac Wam wiecej rake - oczywiscie dla nas jest zysk jesli uda nam sie zaprosic osobe ktora zacznie grac profesjonalnie ale jednoczesnie ogranicza zarobki z TaF osobom znalezieonym przypadkiem (chocby przez strone internetowa - kiedy nie mamy kontaktu z taka osoba)

mam osobe o****o - zrobila mi troche pkt i przestala punktowac - ale nijak nie mam mozliwosci sie z nia skontaktowac, zapytac co sie stalo - moze zachecic do powrotu do gry - bo nie wiem kto to (a namiary podawalem sporej ilosci znajomych - kilku sie pytalem ale albo faktycznie zapomnialem o kims albo sie ktos nie przyznal)

Odpowiedz
Cytat
Fallriv

Dokładnie, nowy system ma sporo luk i wcale nie jest lepszy, mimo że w teorii można zarobić więcej.

Mimo wszystko nadal będę werbował jak się uda, ponad 500$ już zarobiłem na TAFie, więc czemu by zrezygnować. Szkoda tylko, że teraz będzie szło znacznie wolniej to wszystko:)

Ps.
Wypłata od 25$ faktycznie byłaby dobrym rozwiązaniem, zawsze jakieś ułatwienie.

Odpowiedz
Cytat
quar007

Szlag mnie trafia, gdy liczę sobie, ile zarobiłbym na starym systemie, zamiast 150$ mam 25, ekstra...

Odpowiedz
Cytat
Vigird

U mnie jest na odwrót - bo może i kilka osób uzbierało 15SP, ale mam też osoby, które przekroczyły 20k SP i nic z nich nie mam. Gdybym od początku był rozliczany wg nowego systemu to zarobiłbym więcej.

Nie ma co narzekać, tylko polecać jakościowo, a nie ilościowo. Ja drastycznych spadków zarobków nie zauważyłem.

Odpowiedz
Cytat
kaczmar11 Autor wątku
kaczmar11

nie wiem skąd wytrzaś takich grajcarów co Ci wyrobia 20tys... ;/ ja mam samych max 200... :/

Odpowiedz
Cytat
Fallriv

Mój rekordzista ma ponad 15k;p

Ale średnia to faktycznie jakieś... 70SP, czyli w większości przypadków nie zarobimy:)

Ostatnie 2 miesiące ostro werbowałem i pozyskałem jakieś 100 nowych refów, z czego 100 punktów wyrobiły 3 osoby, reszta ma ok. 20-40.

W poprzednich warunkach wyjął bym zatem ponad 200$, teraz dostałem 75$.

No cóż, zostaje mi liczyć że zrobią więcej i przekroczą kiedyś te 20 tysięcy punkciorów

Odpowiedz
Cytat