Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

bez 50$

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,015 Wyświetlenia
zbysio

Czy jezeli moja siostra zarejestruje sie z mojego ref linku, zrobi konto na bwin bez 50$ startowych i quizu tylko nabuduje rolla od zera na Rookie Challenge na bwin wszystko bedzie spoko (dostanie punkty a ja dostane ewentualne $ z Tafu)?
Dodam jeszcze ze to byloby 3 konto na pokerstrategy w mojej rodzinie i drugie konto na bwinie co mogloby budzic wasze obawy przed oszustwem _ugly:

E: i czy ewentualnie moja siostra moglaby starac sie o 50$ i zdanie quizu jezeli nie poszloby jej na bwinie?

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Olokolo1990

u mnie to nie przeszło-mój brat (bliźniak, może do tego się czepnęli że tylko imię się różni :D) mimo zdania quizu nie dostał 50$ :(

Odpowiedz
Cytat
zbysio Autor wątku
zbysio

Naturalnie siostra jest w stanie potwierdzic swoja tozsamosc dowodem osobistym/telefonicznie. Ciagle mnie katuje zebym dal jej pare dolarow bo by sobie pograla a miala wlasnie 18tke w tym roku.
Pomyslalem sobie zeby zalozyla konto na bwin i grala te rookie zamiast dac jej 50$ na pewne przej:f_rolleyes:banie

Odpowiedz
Cytat

Witam,

siostra może założyć konto z Twojego linku polecającego. Musisz się jednak liczyć z tym, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że zostanie poproszona o potwierdzenie swojej tożsamości.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat