Przejdź do forum
nowy system TAF, 10...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nowy system TAF, 10% premii

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
749 Wyświetlenia
NumberOne1

witam, od 6 grudnia ponoc ma byc nowy program TAF, gdzie jeśli kogos polecę a on poleci jeszcze kogos to dostaje 10% od ilośc ugranej przez 2 kolege dla 1 kolegi.

I teraz pytanie. Mam kumpla Michała, który zarejestrował sie z mojego linka rok temu. Powiedzmy ze 15 grudnia poleci Romka, który będzie niezłym grinderem. Czy będę beneficjentem zdobywania punktów PokerStrategy przez Romka skoro poleciłem Michała przed 6 grudnia?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Mooris

Witaj

Przytoczę Ci fragment z naszego ostatniego newsa:

"Drugi poziom będzie liczył się dla wszystkich poleconych przez ciebie użytkowników, którzy zarejestrują się po 6 grudnia."

Ja bym to odczytał tak, że Michał też powinien zarejestrować się po 6 grudnia, abyś mógł otrzymać jakiekolwiek pieniądze za Romka.

Postaram się jeszcze o potwierdzenie/skorygowanie mojej opinii przez kogoś z kwatery głównej PokerStrategy.com :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
NumberOne1 Autor wątku
NumberOne1

ok, poczekam na oficjalna wersje. dzieki

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

mozna link do tego newsa bo przeoczylem te 10% a nie moge sie dokopac ;-))

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Oczywiście - news znajdziesz tutaj.

Już przekazałem sprawę - niedługo powinienem otrzymać potwierdzenie informacji.

Pozdrawiam

[EDIT]

Otrzymałem potwierdzenie. Jest tak, jak mówiłem, czyli Twoi poleceni (a nie poleceni poleconych) muszą być zarejestrowani po 6 grudnia - czyli w Twoim przypadku to wspomniany Michał powinien być zarejestrowany po 6 grudnia.

Odpowiedz
Cytat
NumberOne1 Autor wątku
NumberOne1

lipa. Dzieki za pomoc

Odpowiedz
Cytat