Przejdź do forum
czas oczekiwania wy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

czas oczekiwania wypłaty Taf

13 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,713 Wyświetlenia
kaczmar11
PokerStrategist

Witam jeżeli zlece wypłate z tafi na party poker kiedy pieniądze powinny się pojawic ?

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witaj

PartyPoker: pieniądze zlecane są w poniedziałki i środy. Pieniądze powinny dotrzeć na konto gracza zaraz po jej zatwierdzeniu przez PokerStrategy.com (co może trwać różnie, jednak raczej nie więcej niż 72h).

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

@kaczmar11: jako że jest środa, a Twoje zlecenie wypłaty bonusu z promocji TAF zostało zaakceptowane wczoraj, dzisiaj pieniądze powinny zostać przesłane na Twoje konto. Czy możesz potwierdzić otrzymanie bonusu?

Odpowiedz
Cytat

ja dostalem po 3 dniach na mb :rolleyes: to wiec się nei boj nie zginie;p

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Pewnie, że nie zginie _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Kanas
Poker Player

48h po zleceniu wypłaty, znalazła się ona na Skrill. Długo się nie logowałem, i ciesze się że przyśpieszyli tę metodę wypłaty. Pokerstrategy , obyście dalej się w tym kierunku rozwijali !.

Ps: Jutro wykupuje mailingi na allegro, mail z moją stroną będzie rozesłany do 100 tys osób, z czego firma gwarantuję minimum 5 tys wejść przez unikalnych użytkowników. W przyszłym tygodniu pochwalę się na lamach forum czy taka reklama jest skuteczna.

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Napisane przez Kanas
48h po zleceniu wypłaty, znalazła się ona na Skrill. Długo się nie logowałem, i ciesze się że przyśpieszyli tę metodę wypłaty. Pokerstrategy , obyście dalej się w tym kierunku rozwijali !.

Ps: Jutro wykupuje mailingi na allegro, mail z moją stroną będzie rozesłany do 100 tys osób, z czego firma gwarantuję minimum 5 tys wejść przez unikalnych użytkowników. W przyszłym tygodniu pochwalę się na lamach forum czy taka reklama jest skuteczna.

Ciekawy jestem rezultatów - chociaż średnio wierzę w takie mailingi, a to że oni gwarantują, że będzie X unikalnych odsłon, to równie dobrze mogą sami je nabić :)

Odpowiedz
Cytat
Qbaloz
PokerStrategist

Temat odnośnie wypłat to się podczepię.

Czy mój brat może wysłać pieniądze z Taf na moje konto neteller/party poker czy musi założyć własne konto neteller/wysłać na własne konto party poker? Pytam, bo mój brat nie ma konta na netelerze i bez sensu zakładać dla jednej wypłaty.

Ewentualnie, orientuje się ktoś jak wygląda przesyłanie pieniędzy na Party Poker pomiędzy graczami?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Najlepsze rozwiązanie, gwarantujące brak problemów przy wypłacie to realizowanie jej na swoje własne konta.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
MarkLJr
PokerStrategist

daruj sobie Kanas mailingi z allegro, przerabiałem to na początku swojej "kariery" z TAF, i wtedy ledwo się zwracały, teraz gdy wymagania są większe na 95% wtopisz kasę, zwłaszcza że Ci biedni ludzie z bazy mailingu dostają non stop tego typu spamy i pewnie większość już nie zwraca na tego typu komunikaty żadnej uwagi.
Moja skromna porada, skup się na stronie i SEO, załóż kanał YT dla pokerzystów - ściągniesz ludzi naprawdę zainteresowanych tematem.

Odpowiedz
Cytat
Kanas
Poker Player

Napisane przez MarkLJr
daruj sobie Kanas mailingi z allegro, przerabiałem to na początku swojej "kariery" z TAF, i wtedy ledwo się zwracały, teraz gdy wymagania są większe na 95% wtopisz kasę, zwłaszcza że Ci biedni ludzie z bazy mailingu dostają non stop tego typu spamy i pewnie większość już nie zwraca na tego typu komunikaty żadnej uwagi.
Moja skromna porada, skup się na stronie i SEO, załóż kanał YT dla pokerzystów - ściągniesz ludzi naprawdę zainteresowanych tematem.

Zgadzam się :) 4 dyszki poszły w plecy na mailing, niby 4000 odwiedzen strony ale to chyba były jakies boty sztucznie generujące ruch, gdyż nawet 1 osoba się nie zarejestrowała :)

Odpowiedz
Cytat
frodo7777
Legacy Member

ile mam czekac jeszcze na wypłate na MB?

Odpowiedz
Cytat

Cześć frodo7777,

wszystko zależy od metody wypłaty. Jeśli chcesz wypłacić na elektroniczny portfel, wówczas wypłaty są dokonywane codziennie w dni powszednie. Jeśli chcesz wypłacić na poker room, wówczas pieniądze przelewane są dwa razy w tygodniu, w poniedziałki i środy.

Pierwsza wypłata trwa zazwyczaj dłużej i może trwać do 10 dni.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat