czemu od razu uważacie że oszukuje, jaki by miała z tego zysk ??
a po co wklejasz linka z PTR, ze stronki która zapisuje tylko rozdania w holdem/omaha ??
pomyślcie trochę zanim zaczniecie kogoś nazywać oszustem...
widzę każdy jeden to łebski inspektor gadżet....
żaden nie przyjął do wiadomości takiej opcji, że 'hacker' nie przelał sobie tych pieniędzy bezpośrednio, tylko "przegrał" te pieniądze z jej konta na rzecz swoją/kolegów podczas kilku gier?
anyway, dla początkujących pewnie przydałby się filmik/artykuł/guide na temat bezpieczeństwa w sieci
Mam dwie rady:
1)zainstaluj dobry antywirus
ALBO
2)graj na trzeźwo
Pozdrawiam ♠_thumbsup:
Dzięki Artu za wspaniałomyślne porady ?(. Grałam na trzeźwo , teraz moze najtrzeźwiejsza nie jestem lecz niestety nie moge spróbować zagrać w takim stanie
goDrut , równiez dziekuje za ciepłe powitanie , miło było Cie poznać
Mazaq jak zwykle, wszystko bierze na wesoło ale to akurat jego zaleta z której chyba słynie tu na forum co zdążyłam zauwazyć przez te "pare dni", pozdro
Franczo chyba nabija posty bo nie widze innego sensu pisania takiej bzdury jako odpowiedź :facepalm:. Tak samo zwirson i prosty ("łebscy detektywi"
dla pokerstrategy dot com).
Podziękowania dla madavaster
i JagaForever :heart:, życzę Wam samych sukcesów bo na nie zasługujecie . Sądziłam że bedzie więcej normalnych ludzi takich jak Wy , lecz jak zwykle większość woli patrzeć na wszystko z tej drugiej, złej strony (w tym wypadku błędnej).
A co do idioty
który napisał że robiłam shoty? na NL100 , to moge powiedzieć że bardzo chetnie bym sie z nim zmierzyła na takim limicie, jednak zaskocze go że nigdy nie miałam okazji grać tak wysoko i raczej w najbliższym czasie nie będe miała. Wygrywałam większość pojedynków wkupując się na stolik HU z 10-15$ , stąd zarobiłam najwięcej pieniędzy i wyrobiłam największą część moich prawie 400 strategy points.
Jak tylko bede miała jakiś bankroll w przyszłości to od razu wyzywam Cię na pojedynek mistrzu.
Temat raczej do zamknięcia, bo wspaniali użytkownicy PS zamiast spróbować pomóc to wolą mnie bardziej zdołować i robić ze mnie kretynkę.
Żenada... Dobranoc.
Napisane przez Kasiorro
A co do idioty
który napisał że robiłam shoty? na NL100 , to moge powiedzieć że bardzo chetnie bym sie z nim zmierzyła na takim limicie, jednak zaskocze go że nigdy nie miałam okazji grać tak wysoko i raczej w najbliższym czasie nie będe miała. Wygrywałam większość pojedynków wkupując się na stolik HU z 10-15$ , stąd zarobiłam najwięcej pieniędzy i wyrobiłam największą część moich prawie 400 strategy points.
Jak tylko bede miała jakiś bankroll w przyszłości to od razu wyzywam Cię na pojedynek mistrzu.Żenada... Dobranoc.
o nie..
przesylam Tobie 5$ i gramy. Jak wygram to ladnie przepraszasz i dalej mowisz mi mistrzu. Jak cos siedze na ps'owskim czacie albo gg:2944586 koniec kropka
ps. pokertableratings nie klamie..
Powiedz Kasia, że liczyłaś, że jakiś 'grubszy" użytkownik PS Ci podaruje te 300$, albo ich część
A co do Twoich startowych 50$, to przegrałaś i tyle ... Kasiu
Pewne jak w BANKU !
co do PTR - może i nie kłamie ale jest bardzo niedokładne.
w moim przypadku myli się o około 24 (przy 100 $ przychodu = niemal 1/4) dolarów w stosunku do HM.
jestem pewien że można tak "podpatrzeć" ogólny zarys graczy - ale na dokładne sprawdzanie wyników finansowych się to nie nadaje...
Pozdro
Kasiu , jak cos to mozesz mi tez takiego dobrego kwara zalatwic.
Szalwia w dopalczach juz zabroniona, a bym sie cos pofazowal.
Kasiu czy oprócz standardowego hasła przy logowaniu na Poker Stars używałaś również hasła z klawiatury numerycznej?
Napisane przez JagaForever
czemu od razu uważacie że oszukuje, jaki by miała z tego zysk ??![]()
Taki:
Mój nick to Kasiorro91 na Starsach jakby ktoś chciał pomóc mi w powrocie do gry chociaż na tą chwilę straciłam ochotę na grę
Ja nie rozstrzygam czy to oszustwo czy nie (współczuję bardzo jeśli nie), ale odpowiadam na Twoje pytanie :).
A Kasiorro polecam wpłacić parę dolarów i odbudowanie rolla, to przecież nie jest niemożliwe ;). Chociaż z takim BRM nie wydaje mi się, żebyś długo te $300 utrzymała przy sobie...
Najlepiej będzie jak sprawdzisz historie gier i przelewów na P*, wówczas będziesz miała czystą sytuacje co się stało z Twoimi pieniędzmi ( o ile utrzymujesz się przy wersji, iż ktoś Tobie ukradł $$$ ) Jeśli nikt Ci ich nie ukradł to najwyżej sama się dowiesz albo sobie przypomnisz jak straciłaś $$$
a może chłopak/dziewczyna/brat/siostra/ojciec/matka/babka/dziadek/wujek/ciocia wszedł Ci na konto z cudownym i dobrym zamysłem pomnożenia rolla, ale niestety nie wyszło?
Witam
Jest mi strasznie przykro, że tak jak mówisz, pieniądze najprawdopodobniej zostały z Twojego konta skradzione. Zawsze możesz zwrócić się do supporty PokerStars i rozwiązać z nimi sprawę. Mogą przejrzeć logi lub nazwy kont na które zostały przelane skradzione pieniądze.
Tutaj na forum nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, a proszenie o przelanie pieniędzy jest u nas zakazane.
Jeszcze raz proszę, aby załatwić sprawę z PokerStars, gdyż tylko oni mogą powiedzieć, co stało się z pieniędzmi.
Dyskusja potoczyła się trochę w złym kierunku, więc zmuszony jestem zamknąć temat.
Pozdrawiam