Przejdź do forum
Kradzież i strata b...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kradzież i strata bankrolla :(

38 Posty
28 Użytkownicy
0 Reakcje
5,326 Wyświetlenia
JagaForever
Elite Grinder

czemu od razu uważacie że oszukuje, jaki by miała z tego zysk ?? ?(
a po co wklejasz linka z PTR, ze stronki która zapisuje tylko rozdania w holdem/omaha ??
pomyślcie trochę zanim zaczniecie kogoś nazywać oszustem...

mazaq
PokerStrategist

Przegrała w Badugi

ja juz nic nie kumam , to jaga czy kasiorro ??? WTF :facepalm:

widzę każdy jeden to łebski inspektor gadżet....

żaden nie przyjął do wiadomości takiej opcji, że 'hacker' nie przelał sobie tych pieniędzy bezpośrednio, tylko "przegrał" te pieniądze z jej konta na rzecz swoją/kolegów podczas kilku gier?

anyway, dla początkujących pewnie przydałby się filmik/artykuł/guide na temat bezpieczeństwa w sieci

i 200 kont na pokerstrategiiii :facepalm:

Artu89
Oldschool Grinder

Mam dwie rady:

1)zainstaluj dobry antywirus

ALBO

2)graj na trzeźwo

Pozdrawiam _thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki Artu za wspaniałomyślne porady ?(. Grałam na trzeźwo , teraz moze najtrzeźwiejsza nie jestem lecz niestety nie moge spróbować zagrać w takim stanie =) :facepalm:

goDrut , równiez dziekuje za ciepłe powitanie , miło było Cie poznać :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Mazaq jak zwykle, wszystko bierze na wesoło ale to akurat jego zaleta z której chyba słynie tu na forum co zdążyłam zauwazyć przez te "pare dni", pozdro :)

Franczo chyba nabija posty bo nie widze innego sensu pisania takiej bzdury jako odpowiedź :facepalm:. Tak samo zwirson i prosty ("łebscy detektywi" =) dla pokerstrategy dot com).

Podziękowania dla madavaster :heart: i JagaForever :heart:, życzę Wam samych sukcesów bo na nie zasługujecie . Sądziłam że bedzie więcej normalnych ludzi takich jak Wy , lecz jak zwykle większość woli patrzeć na wszystko z tej drugiej, złej strony (w tym wypadku błędnej).

A co do idioty :facepalm: który napisał że robiłam shoty? na NL100 , to moge powiedzieć że bardzo chetnie bym sie z nim zmierzyła na takim limicie, jednak zaskocze go że nigdy nie miałam okazji grać tak wysoko i raczej w najbliższym czasie nie będe miała. Wygrywałam większość pojedynków wkupując się na stolik HU z 10-15$ , stąd zarobiłam najwięcej pieniędzy i wyrobiłam największą część moich prawie 400 strategy points.
Jak tylko bede miała jakiś bankroll w przyszłości to od razu wyzywam Cię na pojedynek mistrzu.

Temat raczej do zamknięcia, bo wspaniali użytkownicy PS zamiast spróbować pomóc to wolą mnie bardziej zdołować i robić ze mnie kretynkę.

Żenada... Dobranoc.

pankarek
Oldschool Grinder

Napisane przez Kasiorro

A co do idioty :facepalm: który napisał że robiłam shoty? na NL100 , to moge powiedzieć że bardzo chetnie bym sie z nim zmierzyła na takim limicie, jednak zaskocze go że nigdy nie miałam okazji grać tak wysoko i raczej w najbliższym czasie nie będe miała. Wygrywałam większość pojedynków wkupując się na stolik HU z 10-15$ , stąd zarobiłam najwięcej pieniędzy i wyrobiłam największą część moich prawie 400 strategy points.
Jak tylko bede miała jakiś bankroll w przyszłości to od razu wyzywam Cię na pojedynek mistrzu.

Żenada... Dobranoc.

o nie..

przesylam Tobie 5$ i gramy. Jak wygram to ladnie przepraszasz i dalej mowisz mi mistrzu. Jak cos siedze na ps'owskim czacie albo gg:2944586 koniec kropka

ps. pokertableratings nie klamie..

piecykowy
BlackMember

Powiedz Kasia, że liczyłaś, że jakiś 'grubszy" użytkownik PS Ci podaruje te 300$, albo ich część :D
A co do Twoich startowych 50$, to przegrałaś i tyle ... Kasiu ;)
Pewne jak w BANKU !

mikhail4
PokerStrategist

co do PTR - może i nie kłamie ale jest bardzo niedokładne.
w moim przypadku myli się o około 24 (przy 100 $ przychodu = niemal 1/4) dolarów w stosunku do HM.

jestem pewien że można tak "podpatrzeć" ogólny zarys graczy - ale na dokładne sprawdzanie wyników finansowych się to nie nadaje...

Pozdro

Kasiu , jak cos to mozesz mi tez takiego dobrego kwara zalatwic.
Szalwia w dopalczach juz zabroniona, a bym sie cos pofazowal.

Kasiu czy oprócz standardowego hasła przy logowaniu na Poker Stars używałaś również hasła z klawiatury numerycznej?

adramalech
Oldschool Grinder

chciałem uwierzyć w tą smutną historię....

http://www.pokerprolabs.com/Kasiorro91/pokerstars.aspx

Episodex
PokerStrategist

Napisane przez JagaForever
czemu od razu uważacie że oszukuje, jaki by miała z tego zysk ?? ?(

Taki:

Mój nick to Kasiorro91 na Starsach jakby ktoś chciał pomóc mi w powrocie do gry chociaż na tą chwilę straciłam ochotę na grę

Ja nie rozstrzygam czy to oszustwo czy nie (współczuję bardzo jeśli nie), ale odpowiadam na Twoje pytanie :).

A Kasiorro polecam wpłacić parę dolarów i odbudowanie rolla, to przecież nie jest niemożliwe ;). Chociaż z takim BRM nie wydaje mi się, żebyś długo te $300 utrzymała przy sobie...

prosty
Oldschool Grinder

Kto gra za grubo w stosunku do bankrolla przegrać musi

Franczo
PokerStrategist

Najlepiej będzie jak sprawdzisz historie gier i przelewów na P*, wówczas będziesz miała czystą sytuacje co się stało z Twoimi pieniędzmi ( o ile utrzymujesz się przy wersji, iż ktoś Tobie ukradł $$$ ) Jeśli nikt Ci ich nie ukradł to najwyżej sama się dowiesz albo sobie przypomnisz jak straciłaś $$$ :f_cool:

tresor123
PokerStrategist

a może chłopak/dziewczyna/brat/siostra/ojciec/matka/babka/dziadek/wujek/ciocia wszedł Ci na konto z cudownym i dobrym zamysłem pomnożenia rolla, ale niestety nie wyszło?

Mooris
PokerStrategist

Witam

Jest mi strasznie przykro, że tak jak mówisz, pieniądze najprawdopodobniej zostały z Twojego konta skradzione. Zawsze możesz zwrócić się do supporty PokerStars i rozwiązać z nimi sprawę. Mogą przejrzeć logi lub nazwy kont na które zostały przelane skradzione pieniądze.

Tutaj na forum nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, a proszenie o przelanie pieniędzy jest u nas zakazane.

Jeszcze raz proszę, aby załatwić sprawę z PokerStars, gdyż tylko oni mogą powiedzieć, co stało się z pieniędzmi.

Dyskusja potoczyła się trochę w złym kierunku, więc zmuszony jestem zamknąć temat.

Pozdrawiam