Witam
znalazlem tylko odpowiedz ile Wam zajmuje wyslanie kasy na Party a mnie interesowalby ile czasu idzie kasa na MB - niesamowitym szczesciem moglem wyplacic TaF orzed swietami i zastanawiam sie czy dojdzie kaska czy jednak bede musial poczekac (szczegolnie ze to pierwsza wypata ;-))
Cześć ikarPL,
pieniądze na Skrilla są wysyłane codziennie około południa.
Czasami może się zdarzyć, że pierwsza wypłata trwa trochę dłużej, jednak najpóźniej do 10 dni powinieneś otrzymać pieniądze. Mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie to tak długo trwać.
Pozdrawiam.
hmmmmm... no to raz nie poszly bo poludnie wczoraj minelo ;-))
nic to czekamy - moze wyjda dzisiaj ;-))
dziki za odpowiedz ;-))
p.s. a dlaczego jesli moge pierwsza wyplata az do 10 dni moze isc??? to jakas kwestia potwierdzenia danych czy jak??? bo za niedlugo wyjezdzam poza granice i moge byc pod telefonem niedostepny ;-((
Hej
W niektórych przypadkach może się zdarzyć, że wypłata zostanie objęta weryfikacją - stąd nieco wydłużony czas. Co do telefonu, nie przejmuj się - nie będziemy w tej sprawie dzwonić.
Pozdrawiam
Orientuje się ktoś może czy pieniążki z TAF-u na MB są wypłacane też w soboty i niedziele??
Witam,
wypłata pieniędzy z programu TAF na Skrilla jest realizowana codziennie w dni powszednie. W sobotę i niedzielę wypłaty nie są zlecane.
Pozdrawiam.
Hej bigniusia,
tak, wypłaty na NETELLER są realizowane codziennie. Jeśli jednak była to Twoja pierwsza wypłata, jej czas może być dłuższy niż jeden dzień.
Pozdrawiam.
Hmm, zlecalem z tego co pamietam trzy wypłaty, z czego druga bodajze nie przeszła z jakis tam powodów (pisałem nawet o tym na forum, ale nic sie nie udalo wskorac). Rozumiem ze jesli zlecilem kolo 13 wyplatę, to powinienem miec jeszcze dzis pieniadze?
Hej,
co do tego założenia, że dzisiaj będziesz miał pieniądze, to byłbym ostrożny. Pieniądze są wprawdzie przelewane codziennie, ale to niekoniecznie oznacza, że dzisiejsze zlecenie od razu trafi na Twoje konto NETELLER.
Pozdrawiam.
Napisane przez bigniusia
Hmm, zlecalem z tego co pamietam trzy wypłaty, z czego druga bodajze nie przeszła z jakis tam powodów (pisałem nawet o tym na forum, ale nic sie nie udalo wskorac). Rozumiem ze jesli zlecilem kolo 13 wyplatę, to powinienem miec jeszcze dzis pieniadze?![]()
Witaj
Wypłaty zlecane są codziennie ok. południa, więc jeśli udało Ci się załapać, to bardzo prawdopodobne, jeśli jednak dnia dzisiejszego poszły już zlecenia, będziesz musiał jeszcze poczekać.
Pozdrawiam
3 maja nie jest dniem wolnym od pracy na Gibraltarze, więc jeśli wszystko jest w porządku z Twoim kontem TaF, to istnieje spora szansa na to, że otrzymasz jutro pieniądze.
Pozdrawiam.